Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑ (ΕΛΛ.Α.Σ)


Όλοι μαζί για ΟΡΓΑΝΩΣΗ-ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ-ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΠΕΙΘΑΡΧΕΙΑ στα ΕΛΛ.Α.Σ (Ελληνόψυχα Αποφασισμένα Συντάγματα), για ένα τελειωτικό κτύπημα στο παράνομο καθεστώς που έχει καταλύσει το Σύνταγμα και τη Δημοκρατία. 


Όλοι μαζί οφείλουμε πλέον να αντισταθούμε, με γνώση, τόλμη και δημιουργικότητα με σχέδιο στόχο και σκοπό.

Απαιτείται η άμεση επέμβασή του το ταχύτερο διότι: 



α. Σήμερα η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ βρίσκεται υπό ξένο έλεγχο. 


β. Μας ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ Γερμανοί, Ολλανδοί και Γάλλοι επίτροποι. 


γ. Σε κάθε Υπουργείο υπάρχει ένας ύπατος αρμοστής που γνωρίζει αυτά που δεν γνωρίζουμε εμείς και που ορίζει ακόμα και στο Υπουργείο Άμυνας αυτά που δεν δικαιούμαστε πλέον να.....

ορίζουμε εμείς. 

δ. Αρμοστής ερευνά την Ελλάδα προκειμένου να εντοπίσει τα προς αρπαγή <Φιλέτα>


ε. Όλοι αυτοί ( Ξένοι) μαθαίνουν το σύνολο των μυστικών της χώρας μας.


στ. Η Ελλάδα πλέον όχι μόνο είναι αποκαμωμένη με τις θέσεις της στο διεθνές πολιτικό σκηνικό με το να υποχωρεί, αλλά και συνεχώς με αποδυναμωμένη φωνή στα Διεθνή φόρα.


ζ. Η Δημοκρατία βρίσκεται σε κίνδυνο όταν ακόμη και οι Εκλεγμένοι κοινοβουλευτικοί άνδρες δηλώνουν ότι στη Χώρα μας έχει εγκατασταθεί οικονομική χούντα με κοινοβουλευτικό μανδύα και ότι το Σύνταγμα έχει καταλυθεί.


η. Τσάκισαν τα μισθολόγια των Εκπαιδευτικών, των νέων, των γερόντων, των Ε.Δ., των Σωμάτων Ασφαλείας, των Δικαστικών, που δεν μπορούν πλέον να καλύψουν τις ζωτικές τους ανάγκες. 


Και όπως γνωρίζουμε τα εισοδήματα κάποτε μπορεί και μερικώς να αποκατασταθούν, εάν χαθεί όμως εθνικό έδαφος τότε θα πρέπει να το επανακτήσουμε και πάλι με ποταμούς αίματος. 


Έβαλαν τους εφιάλτες μέσα στην καρδιά της Ελλάδας και καμαρώνουν ότι την έσωσαν, ενώ στην πραγματικότητα έχουν παραδοθεί αμαχητί.

Όλοι μαζί ως περήφανος, αδούλωτος λαός μπορούμε να φτιάξουμε μία άλλη Πατρίδα. Δική μας, όχι Δική τους. Ενωμένοι με αλληλεγγύη να συνδεθούμε με τον διπλανό μας, να ξεκινήσουμε ένα μεγάλο πατριωτικό μέτωπο, χωρίς κόμματα-χρώματα-ετικέτες, σταμάτημα το μονόδρομο για την ξενιτιά στα παιδιά μας. 

'Όλοι μαζί με την οργάνωση των «ΕΛΛ.Α.Σ» και μέσω αυτών, οφείλουμε να αντισταθούμε, όπως διαχρονικά αντιστάθηκαν όλοι αυτοί που έταξαν τη ζωή τους να <φυλλάτουν Θερμοπύλες>.

ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ, ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ είναι ανεξόφλητη επιταγή στους Αθάνατους νεκρούς Αγωνιστές του Μυθικού Ελληνικού Έθνους των 3.500 χρόνων της ιστορίας μας. 

ΖΗΤΩ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!! 
ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!! 
ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!! 
ΖΗΤΩ ΤΑ ΕΛΛ.Α.Σ (Ελληνόψυχα Αποφασισμένα Συντάγματα)


Theodoros Koutsotolios 

1 σχόλιο:

  1. ΟΚ αλλά και πικρή ικανοποίηση με τον οδυρμό εκείνων που όταν έπρεπε δεν μας βοήθησαν.
    Τώρα λούζονται τις συνέπειες και περιμένουν σωτηρία από τον ... Τράγκα.
    Εδάφη αλλα και ξενιτιά των προσοντούχων νέων μας οι δυο μεγάλοι κίνδυνοι.
    Γ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή