Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

XARRY KLYNN : ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ... ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙΤΕ ΚΑΘΙΚΙΑ...



@Αν περιμένεις 400 χρόνια για να επαναστατήσεις, είσαι άξιος της σκλαβιάς σου!
@439.000 Ελληνόπουλα ζούνε σε καθεστώς απόλυτης φτώχειας, ήτοι 878.000 Έλληνες αρνούνται να ανατρέψουν τους φονιάδες των παιδιών τους!
@Το άθλιο θέατρο της ξευτίλας συνεχίζεται... Τα καθάρματα συνεδριάζουν γι αυτά που ήδη έχουν υπογραφεί!!!
@Τελικά κανένας μαλάκας απ’ αυτούς που υπόγραψαν το μνημόνιο Β’ δεν το έχει διαβάσει!


@Αυτά για τα οποία υποτίθεται ότι συνεδριάζετε για να δείτε τι θα κάνετε, τα έχετε υπογράψει όλα ρε μαλάκες και είναι μάλιστα και νόμοι του κράτους! Προδότες, το κρέμασμα αποκλείεται να το γλυτώσετε... Αλήτες «ΥΠΟΚΑΤΟΤΑΤΗΣ» στάθμης... 
@Βρομεροί και τρισάθλιοι προδότες Κουρέλη και Βουβουζέλο, τι θα πείτε στον Ελ. Λαό ρε γλοιώδη υποκείμενα, μετά από τη σύσκεψη παρωδία που στήσατε;
@Πανύβλακα Κουρέλη, αυτά που ζητάει η Τρόικα έχουν ήδη υπογραφεί από τους συνεταίρους σας και είναι νομος του κράτους... Ξύπνα ζώον!

@Σου το είπα τρελούλη Πρετεντέρη ότι δημοσιογράφος δεν είσαι... Της πλάκας δημοσιογράφος είσαι... Έχεις αράξει στον παχυλό σου μισθό (που μεταξύ μας τζάμπα τον παίρνεις) και αγορεύεις τις παπαριές σου χωρίς να κάνεις τον κόπο να διαβάσεις τι έχουν υπογράψει με το μνημόνιο Β’ τα τσογλάνια που υποτίθεται ότι κυβερνούν. Αυτά που ζητάει η Τρόικα έχουν ήδη υπογραφεί από τους κυβερνοδωσίλογους  και είναι νόμος του κράτους...  Το κατάλαβες ασχετούλη; ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ... Και μη σουφρώνεις τα χειλάκια σου ασχημαίνεις!


harryklynn.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου