Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Η συγκλονιστική επιστολή ενός ΙΚΑΡΟΥ της Π.Α. στα attikanea (ΒΙΝΤΕΟ).

ΙΚΑΡΟΣ: "Ελπίζω εμείς η νέα γενιά να καταλάβουμε, να καταλάβουμε ΤΩΡΑ και να δράσουμε γιατί πλέον τα χρόνια της αναβολής των ευθυνών έχουν παρέλθει. 
Διανύουμε μια νέα εποχή, την εποχή των συνεπειών! Γιʼ αυτό διαλέξτε στρατόπεδο".


Είναι τιμή μου, ΠΑΛΛΙΚΑΡΙ μου, να φιλοξενήσω την επιστολή σου. Σ΄ευχαριστώ που πολεμάς για την ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!
Όσοι είμαστε και αισθανόμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ, όσοι δεν σκύβουμε το κεφάλι, θα προσευχόμαστε για σένα, για σας, τους ΗΡΩΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ, κι ας μην σας γνωρίζουμε.

Πόπη Σουφλή 

Ο/Η Ανώνυμος άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας "Η Καλημέρα αυτή, ανήκει σε έναν ΙΚΑΡΟ. Απ' αυτούς ...": 

Κα Πόπη σας Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια και για την μεταφορά του σχολίου μου σε κεντρική ανάρτηση του Ιστολογίου σας.


Θέλω να πω σε εσάς και στους αναγνώστες σας, ότι Ήρωας δεν είμαι διότι θα ήταν άδικο να συγκριθώ εγώ με τον Κολοκωτρώνη ,τον Καραϊσκάκη ,τον Νικηταρά ,και τόσους πολλούς αγωνιστές της Νεώτερης Ιστορίας μας . 


Διότι αυτοί, ήταν θαρραλέοι ,ατρόμητοι ,που έφτασαν μέχρι αυτοθυσίας για υλοποίηση ενός ανώτερου σκοπού ,την Ελευθερία της Πατρίδος μας . 


Σε αυτούς ανήκει δικαιωματικά ο τίτλος του ΗΡΩΑ.

Προσπερνώ τους προσβλητικούς Σχολιασμούς των αναγνωστών σας , δεν με αγγίζουν ούτε με εξοργίζουν διότι σε μια γαλουχημένη Κοινωνία εδω και δεκαετίες επικρατεί η άποψη οτι ....


"Είναι κατάντια πλέον να θεωρείσαι πατριώτης.. να είσαι Έλληνας" . 


Η τιμή αυτή για μας είναι τόσο μεγάλη και όμως πάρα πολλοί την πέταξαν στον κάδο απορριμμάτων.

Είναι γνωστό ότι την σημερινή εποχή, εάν πεις ότι αγαπάς την Πατρίδα σου θα χαρακτηριστείς Φασίστας , ενώ εάν κάψεις μια Σημαία Ελληνική χαρακτηρίζεσαι Ιδεαλιστής !!!!!.

Ελπίζω εμείς η νέα γενιά να καταλάβουμε, να καταλάβουμε ΤΩΡΑ και να δράσουμε γιατί πλέον τα χρόνια της αναβολής των ευθυνών έχουν παρέλθει. 


Διανύουμε μια νέα εποχή, την εποχή των συνεπειών! Γιʼ αυτό διαλέξτε στρατόπεδο.


Τα όπλα μας είναι η γνώση..η αληθινή γνώση, η γλώσσα και προϊστορία μας που τείνει να χαθεί. 


Χωρίς αυτά θα είμαστε σύντομα παρελθόν!! 


Αλλιως Περαστικά μας ....

κα Πόπη σας ευχαριστώ για την φιλοξενία σας στο Ιστολόγιό σας και θα σας δώσω ενα ακόμα βίντεο το οποίο αφιέρωνω εγώ ο Καραβανάς σε αυτούς τους Ελληνες που σκύβουν μονίμως και προσκυνούν χωρίς να τολμούν να ανασηκώσουν το ανάστημά τους και το Βλέμα τους για να δουν τι γίνεται στο Όμορφο Καταγάλανο Ελληνικό Ουρανό μας στην Όμορφη Χώρα μας. 


Την Ελλάδα.


 

Καποιος ΙΚΑΡΟΣ Μερικά σημαντικα πραματα για το παραπανω βιντεο.


Στην σκηνη 2:22 θα δειτε ενα τουρκικο Φ16 να περνα επιτηδες ξυστα μπροστα απο το δικο μας ελληνικο Φ16.Λογω μεγαλης τυχης δεν ειχαμε θρηνησει τοτε θυματα.

Επισης ενας απο τους ελληνες πιλοτους που εμπλεκεται στην αερομαχια και ακουγεται στον ασυρματο οπως θα ακουσετε και σεις ειναι ο αδικοχαμενος ηρωας Σηφης Αναστασακης οπου σκοτωθηκε σε ατυχημα σε ασκηση της ΠΑ . 

Αυτο το βιντεο ειναι αφιερωμενο σε ολους τους ελληνες ΗΡΩΕΣ πιλοτους που δεν ειναι πια αναμεσα μας!  

Το παρακάτω βίντεο,  το αφιερώνω σε εσένα ΑΓΝΩΣΤΕ ΙΚΑΡΕ και στους συναδέλφους σου,  ΣΤΑYΡΑΕΤΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.

Πόπη Σουφλή  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου