Σάββατο 20 Απριλίου 2013

(ΒΙΝΤΕΟ) Farage: «Κομμουνιστικό καθεστώς η ΕΕ».


Δεν είμαστε οι μόνοι που έχουμε αντιληφθεί την οικονομική σοβιετικοποίηση της Δύσης. Ο ευρωβουλευτής, Nigel Farage, παρομοίασε την τωρινή ΕΕ με το παλιό κομμουνιστικό καθεστώς στην ΕΣΣΔ, αφού έχει ξεπεράσει τα όρια.  Τρανό παράδειγμα η αρπαγή καταθέσεων των Ευρωπαίων πολιτών στην Κύπρο, υπογράμμισε ο Farage.
Διαβάστε εδώ τι γράφαμε και δείτε το βίντεο:
centralismΈσοδα της τάξης των 2,1 δισ. ευρώ προσδοκά να εισπράξει η κυβέρνηση από τον ενιαίο  φόρο ακινήτων, ο οποίος αναμένεται να επιβληθεί μέσα στο δεύτερο εξάμηνο του έτους και θα αντικαταστήσει τον ΦΑΠ και το ειδικό τέλος ακινήτων.
Είναι φανερό ότι οι Έλληνες εγκλωβίζονται μέσω πρακτικών σοβιετικού τύπου να πληρώσουν υψηλό φόρο και να οδηγηθούν στην πτώχευση, αφού η αγορά ακινήτων είναι λιπόθυμη. 

Δεν παρατηρείτε πόσα μαγαζιά είναι άδεια ή πόσα σπίτια μένουν ανοίκιαστα; Από πού θα πάρουν οι δανειστές τα λεφτά; Από ποια αγορά; Το χωραφάκι στο χωριό τι απόδοση έχει; Γιατί το φορολογούν κι αυτό;
Πλέον ακόμα και έγκριτοι δημοσιογράφοι αναρωτιούνται: Πως είναι δυνατόν κεντροδεξιά κυβέρνηση, με συγκεκριμένη και παγιωμένη φιλοσοφία σε σχέση με την ιδιοκτησία, να τιμωρεί την ακίνητη περιουσία;
Είχαμε αναρωτηθεί, μήπως τελικά το τελευταίο στάδιο του καπιταλισμού σε επίπεδο οικονομίας είναι ο κομμουνισμός. Απ’ ότι φαίνεται δικαιωνόμαστε. Ο λεγόμενος νέο-«φιλελευθερισμός», που ουδεμία σχέση έχει με τον πραγματικό οικονομικό φιλελευθερισμό, αν και φαινομενικά υποστηρίζει την απελευθέρωση της κοινωνίας και της οικονομίας, στην πράξη προωθεί «παράδοση» της κρατικής ή λαϊκής κυριαρχίας σε ιδιωτικά κέντρα.
Που βρίσκονται οι αυθεντικές φιλελεύθερες, δημοκρατικές προτάσεις-λύσεις; Που είναι η μείωση των φόρων; Γιατί δεν προωθείται η απελευθέρωση της οικονομίας με όρους και κανόνες για τον υγιή ανταγωνισμό, παρά ο συγκεντρωτισμός του πλούτου μέσω υπέρογκων φόρων; Που διαφέρουν οι συγκεκριμένες τακτικές από τον απόλυτο κρατισμό της Σοβιετικής Ένωσης;
Η αλήθεια είναι μία: σήμερα ο «εχθρός» έχει ξεγελάσει ακόμα και τους πιο καλοπροαίρετους των πολιτικών, οικονομολόγων, επιστημόνων και διανοουμένων.
Θυμηθείτε τι γράφαμε:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου