Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Αν εμφανιστεί ο Βενιζέλος στο δικαστήριο, θα καταρρεύσει η κυβέρνηση....

Είναι πια προφανές πως ο μόνος λόγος που υπάρχει ακόμα το ΠΑΣΟΚ –έστω ως τίτλος- είναι για να κυβερνάει ο Σαμαράς και να μην πάει φυλακή ο Βενιζέλος. 

Λίγο πριν την έναρξη της δίκη του στον Κορυδαλλό, ο Άκης Τσοχατζόπουλος έστειλε 10 εξώδικες επιστολές στα μέλη του ΚΥΣΕΑ της περιόδου που εγκρίθηκαν οι αγορές για τα υποβρύχια και τα TOR-M1. 

Οι επιστολές απευθύνονται στον τότε πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη και τους Ευάγγελο Βενιζέλο, Κώστα Λαλιώτη, Θεόδωρο Πάγκαλο, Αλέκο Παπαδόπουλο, Γιάννο Παπαντωνίου, Βάσω Παπανδρέου, Γιώργο Ρωμαίο και...


Γιώργο Παπανδρέου, όπως και στους τότε επικεφαλής των Ενόπλων Δυνάμεων. 

Οι επιστολές είναι γραμμένες σε προσωπικό τόνο γιατί μπορεί τώρα ο Σημίτης, ο Βενιζέλος και τα άλλα παιδιά να κάνουν πως δεν ξέρουν τον Άκη Τσοχατζόπουλο αλλά κάποτε ήταν κώλος και βρακί.  

Φυσικά, το αίτημα του Άκη Τσοχατζόπουλου να καταθέσουν οι πρώην σύντροφοί του, ως μάρτυρες, απορρίφθηκε από την Δικαιοσύνη γιατί, αν εμφανιστεί ο Βενιζέλος στο δικαστήριο, θα καταρρεύσει η κυβέρνηση. 

Είναι πια προφανές πως ο μόνος λόγος που υπάρχει ακόμα το ΠΑΣΟΚ –έστω ως τίτλος- είναι για να κυβερνάει ο Σαμαράς και να μην πάει φυλακή ο Βενιζέλος. 

Αν μπει σε δικαστήριο ο Βενιζέλος για μάρτυρας στη δίκη του Τσοχατζόπουλου, μπορεί να βρεθεί κάποιος δικαστής που θα μπει στο πειρασμό να τον καθίσει στο σκαμνί. 

Για πολλές υποθέσεις. 


Σε συνέντευξή του στη Realnews, ο Άκης Τσοχατζόπουλος δήλωσε πως δεν μπορούσε να αγοράσει τα υποβρύχια μόνος του, αφού υπάρχει διαδικασία και θεσμικά όργανα όπως το ΚΥΣΕΑ, αλλά αυτό το ξέρουμε όλοι, όπως ξέρουμε και ότι η υπόλοιπη παλιοπαρέα του Άκη στο ΠΑΣΟΚ φρόντισε να καλυφτεί άψογα, ώστε να βρεθεί μόνος ο Άκης στη φυλακή και να πιστέψει η πλέμπα πως αποδίδεται δικαιοσύνη. 

Το μεγάλο λάθος του Άκη ήταν που δεν μίλησε και δεν απείλησε, πριν τον κλείσουν στη στενή. 


Τώρα, αν μιλήσει, δεν θα ζήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου