Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Κινητικότητα που οδηγεί σε έκρηξη…


ΕΚΡΗΞΗΗ κυβέρνηση του Ισραήλ έχει μοιράσει αντιασφυξιογόνες μάσκες σε περίπου 60% των πολιτών της χώρας. Στην Ρωσία επικρατεί συναγερμός με ξαφνικές ασκήσεις. Η Βόρεια Κορέα βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση.
Ο οικονομικός πόλεμος κατά των λαών φουντώνει! Η Ευρωζώνη βρίσκεται προ διάλυσης. Οι φιλοδυτικές δυνάμεις περικυκλώνουν την Συρία.
Το όλο σκηνικό μυρίζει «μπαρούτι». Η ανθρωπότητα βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση με την παγκόσμια διαπλοκή να θέλει να επιβάλει χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση την παγκόσμια χούντα με συγκέντρωση του πλούτου σ’ ένα κέντρο διαχείρισης. 
Η εν λόγω παγκοσμιοποίηση δεν βρίσκει τους πάντες σύμφωνους και είχαμε προβλέψει πως ο πόλεμος συμφερόντων θα κλιμακωθεί. Πράγματι αυτό συμβαίνει.
Οι παγκοσμιοποιητές επιθυμούν να φέρουν τον πλανήτη στο «σημείο μηδέν», προκειμένου να καταργηθεί μια για πάντα η εθνική κυριαρχία κρατών. Η κρίση φέρνει αναπόφευκτα και πόλεμο.
Τα κανάλια αντί να ενημερώνουν τους πολίτες για το τι μέλλει γενέσθαι, συνεχίζουν απτόητα την παραπληροφόρηση. Οι Έλληνες πολιτικοί στον «ευρωπαϊκό» μικρόκοσμό τους.
Είχαμε γράψει: Η σύγκρουση συμφερόντων, που βρίσκεται σε εξέλιξη, δίνει χρόνο στους Έλληνες να αντιληφθούν πλήρως την πραγματικότητα, αποκτώντας έτσι σωστά αντανακλαστικά. Αυτό θα βοηθήσει στα χειρότερα που έρχονται και πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε με ψυχραιμία, αφού το μόνο που πρέπει να φοβόμαστε είναι ο ίδιος ο φόβος. 
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι απευθυνόμαστε σε δυνατούς ανθρώπους, αλλιώς να σταματήσουμε να τα λέμε έξω από τα δόντια και να γράφουμε για πεταλούδες και γιασεμιά. Το ότι προβλέπονται κάποια δυσάρεστα πράγματα δεν σημαίνει πως το τέλος θα είναι «μαύρο».
Ξαναδιαβάστε τα σημαντικά άρθρα μας. Ενημερωθείτε σωστά:
ΠΥΓΜΗ.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου