Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

Η μεγάλη ΝΙΚΗ του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ! ! !

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhn9NEyzaLpwONHV-XS-e7chOCWTN0aZKtKki3OoIJDdylsdwtjwyFzabRWFI1IrVO5kt5MvSj2jZZ_uQV93vVzibly1BL3n-GHUCS0LyoABxFDTX5Ch9UENucf8fdMdeb-ejCqF23sBto/s640/13606988_10208672689647124_7065585824991738405_n.jpg
Ενας χρόνος πέρασε , από το Δημοψήφισμα , που για πρώτη φορά στην Μεταπολίτευση , κλήθηκαμε όλοι μας να επιλέξουμε , στο αν θέλαμε να συνεχιστούν τα Μνημόνια ή όχι , με ότι κόστος έκρυβε ο άλλος δρόμος πολιτικής !

Τι και αν υπήρξε κατατρομοκράτησει του κόσμου από τα ΜΜΕ, από τους πολιτικούς του συμβιβασμού με τα μνημόνια , από την ντόπια & ξένη όλιγραχία και από τους Ευρωπαίους γραφειοκράτες , ένα μεγάλο μέρος του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ αψήφησε όλα αυτά που άκουγε και πείρε την μεγάλη απόφαση , και με ΤΙΜΗ & ΘΑΡΡΟΣ & ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ έδειξε την ΔΥΝΑΜΗ του με ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΟΧΙ 62% που ....

....ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΕ ΣΥΘΕΜΕΛΑ όλο τον πλανήτη !

Επιτέλους κατάλαβαν όλοι γιατί ο ΕΛΛΗΝΑΣ έβγαινε πάντα ΝΙΚΗΤΗΣ από τους πολέμους που γινόταν εναντίον του !

Επιτέλους κατάλαβαν όλοι ότι ο ΕΛΛΗΝΑΣ είναι πολύ σκληρός για να λυγίσει , σε όλα τα ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ της παγκοσμιοποιησης !

Η γιορτή πλέον είχε ξεκινήσει για τα καλά σε όλοι την ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ με το ΗΡΩΪΚΟ ΟΧΙ των ΕΛΛΗΝΩΝ που έβαζε ΤΕΛΟΣ σε όλα τα ύπουλα σχέδια καταλήστευσης των ΛΑΩΝ από τους ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ και τους ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ !

Μόνο που υπήρξε ένα εμπόδιο , όπως και στο μακραίωνο παρελθόν , ένας ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΠΡΟΔΩΣΕ τους Σπαρτιάτες , έτσι και στην μεγάλη ΝΙΚΗ του ΟΧΙ πολλοί ΕΦΙΑΛΤΕΣ μαζί δεν ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ την ΛΑΪΚΗ ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ και ΠΡΟΔΩΣΑΝ ένα ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΛΑΟ !

Με ένα ΟΧΙ που κατάφεραν να το κάνουν , όλοι αυτοί οι ΕΦΙΑΛΤΕΣ , κουρελόχαρτο και να το εξευτελίσουν με τους συνεχείς συμβιβασμούς τους προς την ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ της Ε.Ε !

Ομως δεν υπολόγισαν όλοι αυτοί οι ΕΦΙΑΛΤΕΣ , στην ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και την ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ του ΕΛΛΗΝΑ που αν και σιωπηλά προς το παρόν ΑΝΤΙΔΡΑ και ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ με το δικό του τρόπο στο ΣΑΠΙΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ τους !

Σήμερα όλοι οι λαοί όλων των κρατών τις Ε.Ε , κατάλαβαν ότι το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΟΧΙ των Ελληνων , πρέπει να το πούν και αυτοί για να μην υποστούν με την σειρά τους αυτές τις ΑΠΑΝΡΘΩΠΕΣ πολιτικές που υπέστησαν οι Ελληνες !

Ο τροχός πλέον γυρίζει ΠΑΝΤΟΥ και όλοι πλέον έχουν καταλάβει το ρόλο που έχουν οι ΧΑΡΤΟΓΙΑΚΑΔΕΣ τις Ε.Ε !

Ολοι αυτοί οι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ δείχνουν ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΙ γιατί συνηδειτοποιούν ότι η εξουσία τους είναι έτοιμοι να ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ σαν χάρτινος πύργος !

Το ΤΕΛΟΣ όλων των ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ θα έρθει αργά ή γρήγορα , και ειδικά οι ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ της Ελλαδας θα τα ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ όλα αυτά τα κακά που έχουν κάνει στον Ελληνικό λαό !

Τα ΕΙΔΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ θα είναι πανέτοιμα για όλους τους ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ - ΕΦΙΑΛΤΕΣ -ΠΡΟΔΩΤΕΣ όταν αποκατασταθεί η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ σε αυτήν την χώρα !

Οταν η ΕΛΛΑΔΑ θα είναι ΕΘΝΙΚΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗ !

Η σύγχρονη ΙΣΤΟΡΙΑ θα γράψει , ότι κάποιοι ΕΛΛΗΝΕΣ δεν λύγισαν και παρά την οικονομική τους εξαθλίωση ΔΙΕΛΥΣΑΝ όλα τα σχέδια εξόντωσης τους από τους επικυρίαρχους !

Πρέπει όλοι μας να ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ , ότι από εμάς τους ΕΛΛΗΝΕΣ , κρίνεται αν θα πετύχει ή όχι αυτή η πολιτικη της παγκοσμιοποίησης !

Ηρθε η ΩΡΑ να ξανά επαναλάβουμε το ΗΡΩΪΚΟ ΟΧΙ που θα ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΕΙ όλοι την ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ σε μια αλλαγή πορείας προς το καλύτερο !

Ηρθέ η ΩΡΑ να ξανά δώσουμε τα ΦΩΤΑ και να σβήσουμε το σκοτάδι που επικρατεί παγκοσμίως !

Μόνο εμείς ΜΠΟΡΟΥΜΕ και ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να το ξανακάνουμε !

Σε γνωρίζω από την κόψη
του σπαθιού την τρομερή,
σε γνωρίζω από την όψη
που με βία μετρά τη γη.

Απ’ τα κόκαλα βγαλμένη
των Ελλήνων τα ιερά,
και σαν πρώτα ανδρειωμένη,
χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗΝ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗΝ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Χρηστος Ηλιάδης - Υπερήφανος ΕΛΛΗΝΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου