Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Οι Κύπριοι μας έκαναν υπερήφανους!!!


kypros_elladaΜαθήματα από τους αδελφούς μας Κύπριους! Βροντερό όχι στους εκπροσώπους της Φραγκιάς που ποτέ δεν χώνεψαν τον Ελληνισμό. «ΌΧΙ, θα την βρούμε την λύση», αντηχεί στην ελληνική μεγαλόνησο. Οι Κύπριοι ψέλνουν τον ελληνικό εθνικό ύμνο και τραγουδούν πατριωτικά τραγούδια! 
Τ’ ακούτε κύριοι πολιτικάντηδες εδώ; Ούτε μία θετική ψήφος στα υποχθόνια σχέδια των Δυτικών! Όχι της Κύπρου στα ψευτοδιλήμματα.
Δεν πέρασε το πείραμα της παγκόσμιας διαπλοκής, όπως δεν είχε περάσει το σχέδιο Ανάν. Ενωμένα τα κόμματα μπρος στον εχθρό. 
Χρόνια έχουμε να νιώσουμε περηφάνια σαν Έλληνες! Οι Κύπριοι μας έβαλαν πάλι τα γυαλιά.  Στην πολιτική δεν υπάρχουν αδιέξοδα, ειδικά για τους Έλληνες που μπορούν να κάνουν το άλμα ακόμα και με την πλάτη στον τοίχο…
Στην Ελλάδα ησυχία απ’ όλα τα κόμματα. Όλοι σιγούν. Όλοι τα χουν χαμένα. Η αντιπολίτευση τουλάχιστον δεν έπρεπε να χει βγάλει τον κόσμο έξω να συμπαρασταθεί στους Κύπριους, όπως βγήκαν οι Ισπανοί και οι Πορτογάλοι; Περίμεναν όμως το αποτέλεσμα και τώρα εκ τους ασφαλούς θα βγουν πανηγυρικά μανιφέστα, μιας και στην αρχή οι πάντες φοβούνταν την πτώχευση ή την επίπληξη από τα ξένα αφεντικά…
Ας γίνει η Κύπρος η αρχή για να ενωθεί ο Ελληνισμός απανταχού και ν’ αντιμετωπίσει ότι έπεται. Εμείς κρατάμε αρχικά την γλυκιά γεύση του ελληνικού όχι, που καιρό είχε ν’ ακουστεί! Και θ’ ακουστεί παντού στην οικουμένη, πιστέψτε μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου