Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ... ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ: "ΠΑΖΑΡΕΥΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΟΖ"!


"Ναι" σε όλα είπε πάλι ο Σαμαράς στον Ερντογάν και ο τούργος πρωθυπουργός για να τον... ευχαριστήσει, παραδέχτηκε on camera ότι παζαρεύει μαζί του την ΑΟΖ!

'Συζητήσαμε με τον Αντώνη Σαμαρά για την ΑΟΖ και συμφωνήσαμε ότι πρέπει να υπάρχουν επαφές
για το θέμα αυτό" δήλωσε ο Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος στην κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Έλληνα πρωθυπουργό προτίμησε να αναφερθεί περισσότερο στις οικονομικές σχέσεις, παρά στα προβλήματα των ελληνοτουρκικών σχέσεων.

Ο Ερντογάν δήλωσε πως «οι ομοεθνείς μας στη δυτική Θράκη και οι Ρωμιοί πολίτες μας στην Κωνσταντινούπολη θα είναι μια γέφυρα φιλίας. Οσο οι συνθήκες διαβίσωσης του θα είναι καλές αυτή η γέφυρα θα ισχυροποιείται».

Ο τούρκος πρωθυπουργός αναφέρθηκε στο Κυπριακό και τόνισε πως «ως εγγυήτριες χώρες η Ελλάδα και η Τουρκία πρέπει να κάνουν αυτό που τους αναλογεί για να φτάσουμε σε λύση»

Ο Αντώνης Σαμαράς, χαρακτήρισε την συνάντησή του με τον Τούρκο Πρωθυπουργό χρήσιμη και εποικοδομητική. Είπε μάλιστα ότι "σήμερα είναι μια καλή μέρα για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις".

Και πρόσθεσε ότι "Η Ελλάδα έχει στηρίξει και στηρίζει την ευρωπαϊκή προοπτική της Τουρκίας" και ευχήθηκε: "Η ιστορία που θα γράφουμε από εδώ και μπρος ας ανοίγει κεφάλαια ειρήνης και προόδου".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου