Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Δίνουν γη και ύδωρ φτάνει να είναι στα πράγματα.(VIDEO)


Κάποιοι απλώς θέλουν να ικανοποιήσουν τις διεθνιστικές τους ψυχώσεις και να μουσουλμανοποιήσουν την χώρα κατ΄εντολή έξωθεν  αφού καρπωθούν τις ψήφους των μεταναστών σε αντιστάθμισμα των απωλειών από τους Έλληνες ψηφοφόρους που είναι και η φυσιολογική εξέλιξη με αυτά που κάνουν.         

Αυτοί είναι οι καλούμενοι και  θολοκουλτουριάρηδες μετά την πτώση του κομμουνισμού, είχαν μείνει ορφανοί από διεθνιστικά πρότυπα και άρπαξαν αμέσως αυτό που βρήκαν μπροστά τους: την πολυπολιτισμική κοινωνία. Έστω και αν αυτή είναι made in USA.



Οι δεξιόστροφων αλλά νεοταξήτικων και εθνομηδενιστικών τάσεων άνευ ιδεολογικού περιβλήματος προσχωρούν γιατί το προστάζουν οι ανέκαθεν νταβατζήδες τους από το εξωτερικό (που τους αναδεικνύουν στις ηγεσίες των κομμάτων τους)και θέλουν να είναι εντός του συστήματος διακυβέρνησης της χώρας για να μην χάσουν την εξουσία και την κουτάλα της.
Αυτοί δίνουν γη και ύδωρ φτάνει να είναι στα πράγματα.

Δεν υπάρχουν πλέον κόμματα δεξιά και αριστερά όπως τα γνώριζε ο λαός από πριν αλλά υπάρχουν Εθνομηδενιστές προδότες που θέλουν να μουσουλμανοποιήσουν την Ελλάδα με όλα τα δεινά  που θα ακολουθήσουν και από την άλλη πλευρά υπάρχουν οι Ελληνοκεντρικοί πατριώτες που ευρίσκονται σε όλο το πολιτικό φάσμα.

Δεν υπάρχει Δεξιά...
Δεν υπάρχει Αριστερά...
Μόνο κόκκαλα υπάρχουν
των Ελλήνων τα Ιερά !

ΚΑΠΕΤΑΝ  ΚΕΦΑΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου