Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

ΦΙΛΟI Η ΔΙΩΚΤEΣ ,ΔΥΝΑΣΤEΣ ΚΑΙ ΤΥΡΑΝΝOI Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥOI ;

Η απαράδεκτη συμπεριφορά των Ευρωπαίων ''εταίρων'' βοήθησε σήμερα τον αγωνιζόμενο λαό μας να ξεκαθαρίσει ότι η Ε.Ε δεν αντιμετωπίζει την Ελλάδα ως κοιτίδα του πολιτισμού της γηραιάς ηπείρου, ούτε ως χώρα η οποία αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ευρωπαϊκής οικογένειας που χρήζει σεβασμού και βοήθειας σε μια δύσκολη στιγμή από την οικογένεια της. 

Οι επεμβάσεις στη λειτουργία της Δημοκρατίας μας. 


Οι αξιώσεις για οδυνηρές αλλαγές στον τρόπο ζωής μας, στα ήθη και τα έθιμα μας και οι προκλητικές δηλώσεις που χύνουν δηλητήριο αποδεικνύουν κατά τον καλύτερο τρόπο ότι κάποιοι επιδιώκουν να πάρουν, κυρίως στο Δ’ Ράιχ ρεβάνς, για το παρελθόν μας και να ορίσουν το μέλλον μας.

Γι αυτό οι εκβιασμοί μαφιόζικου τύπου γίνονται όλο και ποίο απροκάλυπτοι και έπονται χειρότεροι και περισσότεροι εκβιασμοί και στα εθνικά μας θέματα, Σκοπιανό, Κυπριακό, Ελληνοτουρκικά με τελικό στόχο να χάσουμε και την ίδια την ελευθερία μας.

Η Ελλάδα καλείται και πάλι σαν νέα Ιφιγένεια να θυσιαστεί για να πνεύσει ούριος άνεμος στην παγκοσμιοποιημένη ευρωπαϊκή αλλά και παγκόσμια οικονομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου