Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

«Ξεκάθαρη και ξεδιάντροπη λογοκρισία» της ΝΕΤ των Σαμαρά/Λιάτσου κατά του Μίκη Θεοδωράκη (VIDEO)


Πρωτοφανής λογοκρισία της κρατικής τηλεόρασης!
[..] Προβάλλοντας αποκλειστικές δηλώσεις του μεγάλου «νικητή» των εθνικών εκλογών στην Ιταλία, Μπέπε Γκρίλο, οι υπεύθυνοι της ΝΕΤ κατά τον υποτιτλισμό των λεγομένων του Ιταλού ηθοποιού, παρέλειψαν τη λέξη «Θεοδωράκης», αν και ειπώθηκε ΔΥΟ φορές σε διάστημα ενός λεπτού!
Μία παράλειψη που μόνο τυχαία δεν ήταν, καθώς ούτε λίγο ούτε πολύ, ο Μπέπε Γκρίλο καλούσε τον ελληνικό Λαό να συστρατευθεί στο πλευρό του Μίκη Θεοδωράκη, να αντισταθεί και να απαιτήσει την Αλλαγή στη χώρα μας, πράγμα που έγινε με τη περίπτωση του Μπέπε Γκρίλο στην Ιταλία!
Όπως θα παρατηρήσατε στο βίντεο, στο 0:43, ο Μπέπε Γκρίλο δηλώνει:
«Να βρείτε κάποιον στην Ελλάδα σαν κ εμένα, έναν Θεοδωράκη και μπορείτε να ξεκινήσετε ένα κίνημα μέσω διαδικτύου…..», όπως επίσης στον επίλογο, όπου ακούγεται καθαρά η φράση«Grazie a tutti e Theodorakis» που σημαίνει «Ευχαριστίες/χαιρετισμούς προς όλους και τονΜίκη Θεοδωράκη«!
Καταγγέλλουμε τη κρατική τηλεόραση για ξεκάθαρη και ξεδιάντροπη λογοκρισία και προσπάθεια φίμωσης του ονόματος και των ιδεών του Μίκη Θεοδωράκη, Ηγέτη του Κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών-Σπίθα!
Καταγγέλλουμε τους υπεύθυνους του κρατικού καναλιού της ΝΕΤ και τον «βρώμικο» ρόλο τους στη προσπάθεια απόκρυψης της Αλήθειας από τον Ελληνικό Λαό, επιβεβαιώνοντας τις συνθήκεςχούντας και λογοκρισίας στην Ελλάδα του Μνημονίου![...]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου