Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

2 ΒΙΝΤΕΟ-Καμμένος:Ποιοι κερδοσκόπησαν;

Επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον Γιάννη Στουρνάρα εξαπέλυσε ο Πάνος Καμμένος. 

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κατηγόρησε τον υπουργό Οικονομικών ότι γνώριζε την αποτυχία της συγχώνευσης Εθνικής και Eurobank και δεν το αποκάλυψε. «Λέτε ότι εγγυάστε τις καταθέσεις. Σας πιστεύω. 

Μου το είπατε στην κατ’ιδίαν συνάντηση που είχαμε στις 27 Μαρτίου. Όπως μου είπατε σε τότε ότι δεν δέχεται η τρόικα το deal Εθνικής-Eurobank. Δεν έπρεπε να το ξέρουν οι μέτοχοι των δύο τραπεζών; 

Είχατε γνώση ότι δεν θα γίνει το deal. Ποιοι κερδοσκόπησαν; Ποιοι τόσο καιρό πόνταραν στην αποτυχία του deal η ποιοι ποντάρουν στην επιτυχία του deal; Ποιοι περιμένουν την κατάρρευση της χώρας για να πάρουν για ένα κομμάτι ψωμί τις τράπεζες;» είπε ο κ. Καμμένος, 

«Όταν καταθέταμε για την επίκαιρη επερώτηση για διάλυση του ταχυδρομικού ταμιευτηρίου στις 11/1 περιμέναμε ότι θα έρθει ο υπουργός να δώσει συγκεκριμένες απαντήσεις που περίμενε ο ελληνικός λαός, οι μέτοχοι της τράπεζας και οι κατάθετες. 

Πέρασαν τρεις μήνες και μόνο με παρέμβαση της διάσκεψη προέδρων της βουλής και του γγ της κυβέρνησης έτυχε σήμερα να τον έχουμε εδώ», τόνισε ο κ. Καμμένος και κάλεσε τον κ. Στουρνάρα να απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα που έθεσε με σαφήνεια «όχι για την προσωπική του εγγύηση αλλά για του ελληνικού δημοσίου».
 Παράλληλα, τα πυρά του κ. Καμμένου δέχθηκε ο Αντώνης Σαμαράς καθώς όπως είπε είναι ο πρώτος αρχηγός της μεταπολίτευσης που δεν έχει απαντήσει ούτε σε μια ερώτηση βουλευτή ή αρχηγού κόμματος.

enikos.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου