Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

«Τα φασιστοειδή της μερκελικής Ευρώπης θέλουν αποσταθεροποίηση».


Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ δήλωσε ότι τα φασιστοειδή της μερκελικής Ευρώπης θέλουν να αποσταθεροποιήσουν την εμπιστοσύνη των καταθετών του Νότου με ό,τι αυτό συνεπάγεται, αναφερόμενος στις δηλώσεις Ευρωπαίων για τις τραπεζικές καταθέσεις.

  Σύμφωνα με τον βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ο Όλι Ρεν και ο Γερούν Ντάισελμπλουμ έχουν δημιουργήσει τεράστια ανισορροπία στους καταθέτες κυρίως του Νότου, ακόμα και στους κάτω των 100.000 ευρώ που λένε
ότι θέλουν να προστατεύσουν, γιατί απλούστατα κανένας πλέον δεν πιστεύει τους υπηρέτες του Βερολίνου.
 

  «Όλοι αυτοί και εκείνοι των ευρωζωνικών κυβερνήσεων που τους ακολουθούν σε αυτή την πολιτική, είναι στυγνοί εγκληματίες των εθνικών οικονομιών. Δεν εξαιρώ ούτε δικούς μας, εδώ στην Ελλάδα, που παίζουν το δικό τους ρόλο. Υπενθυμίζω το τι έγινε με την Κύπρο, χωρίς να ξέρω ποια άλλη χώρα του Νότου θα πάρει πορεία για το τραπεζικό γκρεμό, εξαιτίας αυτής της μερκελικής ομοβροντίας. Θα είναι η Ιταλία; Θα είναι η Πορτογαλία; Θα είναι η Ελλάδα;», πρόσθεσε.

  Τέλος ο κ. Κουίκ αναφέρθηκε σε «ντόπιους μερκελικούς υπηκόους», οι οποίοι μέσα σε αυτή την πνιγηρή ατμόσφαιρα που έχουμε, ενθαρρύνουν την άμεση δημιουργία της μερκελικής Ομόσπονδης Ευρώπης.

  «Ήρθε η ώρα, να αντιληφθούμε όλοι οι Έλληνες, ότι δεν πάει άλλο. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες υπενθυμίζουμε ότι υπάρχει και το άρθρο 120 του Συντάγματος που διαδέχθηκε το 114», κατέληξε.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου