Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Ο Πακιστανός είναι αθώος !!!!

Σε όλα τα κορόιδα που τώρα φρίττουν για το έγκλημα που έκανε ο πακιστανός μπορώ να σας πω την δική μου άποψη περί δικαιοσύνης: ο πακιστανός ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΣ.

Τα πράγματα είναι πολύ απλά και θα πρέπει να αφεθεί ελεύθερος. 

Ο πακιστανός δικαιολογείται ΑΠΟΛΥΤΑ στο έγκλημα που έκανε και μάλιστα για τον δικό του τρόπο ζωής ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΕΓΚΛΗΜΑ. 

Ο πακιστανός είναι ένα άτομο που:

1) Μεγάλωσε σε ένα μέρος όπου η ανθρώπινη ζωή έχει μηδενική αξία.

2) Είναι ουσιαστικά αγράμματος, αφού το μόνο που ίσως μπορεί   να διαβάσει είναι μερικές Σούρες (χωρία) από το Κοράνι.


3) Σαν μουσουλμάνος μπορεί να σκοτώσει με άνεση έναν «άπιστο» και μάλιστα είναι πρακτικά αναγκασμένος να το κάνει για να μπορέσει να πάει στον παράδεισο με τα ουρί.


4) Οι «άπιστες» γυναίκες και μάλιστα όσες κυκλοφοράνε χωρίς φερετζέ δεν είναι παρά απλές πουτάνες στα μάτια του μουσουλμάνου. Δεν συνέβη λοιπόν τίποτε σπουδαίο που έλιωσε το κεφάλι της γυναίκας.


5) Από την ημέρα που ήρθε στην φασιστική και ρατσιστική Ελλάδα έμαθε ότι η αστυνομία δεν μπορεί να τον πειράξει μόνο και μόνο επειδή είναι μουσουλμάνος.


6) Από την ημέρα που ήρθε στην φασιστική και ρατσιστική Ελλάδα, ένα σωρό ηλίθιοι καλοθελητές, δήθεν αριστεροί και δήθεν επαναστάτες, τον χάιδευαν και τον μάθαιναν να κάνει εκ του ασφαλούς διαδηλώσεις και απεργίες πείνας, πράγματα που δεν θα τολμούσε ούτε καν να ονειρευτεί στην πατρίδα του.


Οπότε σε τι ακριβώς έχει φταίξει ο αγράμματος νεαρός; Και γιατί (όπως έγραψε και ένας ΜΑΛΑΚΑΣ) να σκάσουμε επειδή σκοτώθηκε ένας φοροφυγάς;


Αφήστε τον ελεύθερο να σκοτώσει και μερικούς ακόμα φοροφυγάδες, φασίστες και ρατσιστές Έλληνες.


Έτσι θα ευχαριστηθεί και η Ρεπούση αλλά ίσως και οι ανεγκέφαλοι που στηρίζουν με την ψήφο τους το κόμμα της.


25 σχόλια:

  1. άμα κλείσουμε την τν και ξυπνήσουμε
    τότε θα καταλάβουν τι σημαινει ελληνικό
    έθνος ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ σωστός ο φίλος!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χαχαχαχα εχεις δικιο γιατι κι εγω το ιδιο πιστευωωωωωωωωωωωω μα δεν παει να σκοτωσει κι αυτους που τον φερανε και τον υποστηριζουνε??????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΝΑΣ ΕΙΣΒΟΛΕΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΦΟΝΟΥΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΧΕΤΩΣ ΕΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ Η ΟΧΙ.ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΝΙΚΟΣ ΣΔΟΕ;ΤΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΤΣΟΓΛΑΝΙ ΕΧΕΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΣΑΡΙΑΣ;ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ ΔΙΑ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΗΤΑΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ[ΛΟΓΩ ΤΟΥΡΚΙΑΣ] ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ.ΛΟΙΠΟΝ ΟΧΙ ΑΣΤΕΙΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ.ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΡΜΟΔΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΙΜΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ;ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΟΓΜΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΣΑΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΟΥΜΕ ΔΙΑ ΛΙΘΟΒΟΛΙΣΜΟΥ Η ΜΕ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ;

      Διαγραφή
    2. Μηπως,λεω μηπως,να αφησετε τις μαλακιες;; Κατεβειτε ρε στους δρομους,καναπεδοβιοι αγωνιστες

      Διαγραφή
  5. Δεν υπαρχει λογος να ζουν αυτοι οι ανθρωποι , δεν προσφερουν τιποτα σε καμια κοινωνια απολυτως. Μονο για δουλοι κανουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. o anonumos eksipnakias eipe oti den iparxei logos na zoun aftoi oi anthropoi ,den prosferoun tpt se kamia koinonia kai bla bla bla... anegefale... otan tha ziseis kai esu thn ksenitia kai thn pina skata tha katharizes gia na ziseis... o kathe pakistanos ,avganos,irakinos ktlp kanei thn douleia pou den paei na kanei kanenas ellinas tempelis pou apetei na exei kai thn pita oloklirh kai ton skulo xortato...gia afto exoume ftasei edw...den ftaei kanenas metanasths...emeis oi tempelides fteme... anwnume...poia einai h douleia sou ?grafeias kai kaloperasakias?gt gia na les aftoi thn kouveda den ksereis ti tha pei ftoxia kai pou se odigei..ANEGEFALOI.... !!!

      Διαγραφή
    2. ΑΝΩΝΥΜΕ 4:44 μμ ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ,ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ (ΑΠ'ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΕΣ) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΦΤΩΧΕΙΑ.ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΣΟ ΦΤΩΧΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΣΟΥ;ΜΑΛΛΟΝ Ο ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΑΚΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ.

      Διαγραφή
    3. ΑΝΩΝΥΜΕ 4:44 μμ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΕΙΣΑΙ 'Η ΑΝΤΑΡΣΥΑΣ ??... ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΒΙΑΣΜΟΥΣ..ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΚΛΠ???...ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΥΠΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ..ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!!!!!....ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΗ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ!!.. ΖΩΝΤΑΝΟΙ 'Η ΝΕΚΡΟΙ..ΠΟΣΩΣ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ!!! ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΚΡΙΚΛΙΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ,ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ!!! ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΝΕΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ!!!... ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΝΑ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΦΟΝΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΙΣΟΒΙΑ!!! ( ΚΑΤ΄ΕΜΕΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΤΕΙ!!!... ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ!!!)

      Διαγραφή
    4. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ;ΕΝΤΑΞΕΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΦΙΛΟΣ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ;ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΑΜΕ...ΛΑΘΡΑΙΑ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ.... ΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΟΣΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΩΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΟΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.....ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ <> ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΙΛΛΕΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ (ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ 2000 ΔΟΛΑΡΙΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΔΩ!!!!!ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΑΦΟΥ ΠΕΙΝΑΝΕ;ΜΕ 2000 ΔΟΛΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΑΣΑΔΕΣ ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ;)ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΩΡΗΔΟΝ ΣΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΟΤΙ ΕΑΝ ΤΟΛΜΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΞΑΝΑΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΑ ΝΤΑΜΑΡΙΑ ΝΑ ΣΠΑΝΕ ΠΕΤΡΕΣ.......

      Διαγραφή
  6. http://prezatv.blogspot.gr/2013/06/blog-post_1330.html#more

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις

    1. ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ: «ΜΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟ ΑΛΙΒΕΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣΕΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΜΙΣΟΣ»

      Διαγραφή
    2. o anonumos eksipnakias eipe oti den iparxei logos na zoun aftoi oi anthropoi ,den prosferoun tpt se kamia koinonia kai bla bla bla... anegefale... otan tha ziseis kai esu thn ksenitia kai thn pina skata tha katharizes gia na ziseis... o kathe pakistanos ,avganos,irakinos ktlp kanei thn douleia pou den paei na kanei kanenas ellinas tempelis pou apetei na exei kai thn pita oloklirh kai ton skulo xortato...gia afto exoume ftasei edw...den ftaei kanenas metanasths...emeis oi tempelides fteme... anwnume...poia einai h douleia sou ?grafeias kai kaloperasakias?gt gia na les aftoi thn kouveda den ksereis ti tha pei ftoxia kai pou se odigei..ANEGEFALOI.... !!!

      Διαγραφή
    3. ΠΡΟΣ ANEGEFALO : ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ? ΑΝ ΕΙΧΕΣ
      ΠΑΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ ΤΟΣΕΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΛΕΣ
      ΓΙΑ KSENITIA ΓΙΑΤΙ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΕΙΜΟΥΝ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΟΥΤΕ ΣΚΑΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΑ ΟΥΤΕ ΕΒΛΑΨΑ ΚΑΝΕΝΑ

      Διαγραφή
  7. kai oso gia to eglima na timorithei opws tha timorousan enan koino ellina politi... oute na athewthei... sthn psirou...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. esu o teleuteos den kanei kan na poiasoume suzithsh giati sas pirane xabari tobouloglou...

      Διαγραφή
  8. Και για αλλη μια φορα στο Ελλαδισταν οι μεν κατηγορουν τους δε και ενθεν. Κατ'αρχην ειστε ΓΤΠ και οι δυο που ειστε των ακρων. Για το εγκλημα αυτο, υπαρχουν ευθυνες ΠΑΝΤΟΥ. Η πεινα ειναι κακος συμβουλος και οι μεταναστες δυστυχως δεν εχουν την υποστηριξη που θα ειχε ο οποιοσδηποτε μεταναστης σε καποια προηγμενη κοινωνικα χωρα.
    Καποτε ειμασταν και εμεις μεταναστες, οι μεγαλυτεροι μαλιστα εγκληματιες στην Νεα Υορκη πολυ πριν τους Ιταλους και τους Ιρλανδους, απο το πρωτο κιολας μεταναστευτικο κυμα. Στο Τοροντο μας κατεστρεψαν ολα τα μαγαζια και σπιτια και ειχαμε και φονικα αλλα δεν μας αγγιζει εμας αυτο το γεγονος γιατι ειμαστε απογονοι των αρχαιων Ελληνων και ολοι οι αλλοι ζουν στα δεντρα τρομαρα μας.
    Το φταιξιμο το εχει πρωτα απο ολα ο δουλεμπορος που μας τον φερενει στην χωρα να δουλεψει, ο οποιος δουλεμπορος ειναι ελληνας και συνεργαζεται με τον Τουρκο. Το φταιξιμο το εχει το κρατος δικαιου που μονο αδικια σπερνει και στον μεταναστη αλλα και στον Ελληνα.
    Το μεταναστευτικο δεν μπορει να το λυσει η Ελλαδα μονη της και προβλημα εχουμε και εμεις, οι Ισπανοι, οι Ιταλοι και οι Πορτογαλοι και θα επρεπε να δουλεψουμε απο κοινου για να αντιμετωπισουμε αυτο το προβλημα.
    Αν ειχε παρει η Ελλαδα το αναλογο μεριδιο μεταναστων, να τους νομιμοποιησει αφου πληρωσουν ενα σεβαστο ποσο για την προσωρινη διαμονη τους με χαρτια, βγαζοντας κρατικα εσοδα και φυσικα αποκτουμε το δικαιωμα να αρνηθουμε απο εκει και μπρος την διαμονη οποιουδηποτε δεν εχει τα νομιμα εγγραφα διαμονης και εργασιας.
    Τωρα μπορειτε να κραξετε ελευθερα για τον νεκρο Ελληνα, για τον νεκρο μεταναστη, για την μαυριλα του τοπου. Ψηφιστε παλι συμμοριτες να σωσουν την Ελλαδα οπως κανατε 30+ χρονια τωρα εως οτου χασουμε τελειως την ανθρωπια μας και αποκτηνωθουμε και εμεις με την σειρα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ..ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΒΙΖΑ;ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΩΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ;ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΨΕΜΑ...ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑΛΙ ΣΤΗΝ TV ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ!!!!! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ.ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΥΠΑΓΕΣΑΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΠ!!!!!! ΚΑΙ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΚΤΗΝΑΚΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΠΕΙΝΑΓΕ ΚΑΘΟΛΟΥ..ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΑΝ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ...ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ..ΑΥΤΟΙ ΣΦΑΖΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΝ ΤΡΑΓΙΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΛΑΧ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ ΜΩΑΜΕΘ..ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΤΟΥΣ;ΜΗΝ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ...... ΝΤΡΟΠΗ..ΣΚΕΨΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΙΣ..... ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΒΑΛΤΟΣ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΑ!!!!!!

      Διαγραφή
    2. ΦΙΛΕ ΚΑΝΗΣ ΚΑΠΟΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΛΑΘΩΣ Η ΔΕΝ ΜΠΟΡΗΣ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΗΣ ΣΩΣΤΑ ΜΠΕΡΔΕΥΗΣ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ. ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΑΣΠΡΟ.

      Διαγραφή
  9. Σταματιστε πια με αυτη τν καραμελα "κανουν δουλιες π δν πανε να τς κανουν οι ελληνες" αυτο δν ησχιει , οχι πλεον , υπαρχει πολυς κοσμακις π 8α εκανε τα παντα , πρωσοπικα γνωριζω καποιους απο αυτους... δν νομιζω τοσος κοσμος που αυτοκτονοισε αν του προσφεροταν οποιαδιποτε δουλεια δν 8α τν δεχοταν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΥΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ ΜΥΡΤΩΣ!!!ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΟΥ;ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ ΠΕΙΝΑΛΑΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΣΑΠΤΕΙΣ..ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΤΟΥΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΦΟΝΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ....ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΜΟΥΡΛΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΜΠΑΡΟΥΦΑ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΑΣ!!!!!ΦΤΑΝΕΙ ΡΕ ΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ!!!!!!!!!!ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΓΙΝΕΣΤΕ ΓΡΑΦΙΚΟΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΠΟΛΙΤΥΙΣΤΟΙ.... ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΤΟΥΜΕ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΙΘΟΒΟΛΙΣΜΟ Η ΕΚΛΕΨΕ ΚΟΨΙΜΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΠΟ...ΕΤΣΙ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝΕ ΜΥΑΛΟ...ΗΛΘΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ..ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ...ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΘΕΛΟΥΝ..ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΝ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ;ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΤΖΑΜΠΑ ΕΝΩ ΕΞΩ ΘΑ ΠΕΙΝΑΝΕ!!!!!!!!!!! ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΙΣ ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ....ΑΛΛΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΠΛΟΚΣ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΑ ΘΕΜΑΤΑ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ηλιόπουλε δεν έχεις άδικο!
    Το μπλόγκ όμως πολύ καλά το θέτει το θέμα, και το θέτει με τέτοιο τρόπο, που δεν είναι δυνατόν, άνθρωπος σκεπτόμενος να μην αντιληφθεί ότι ο απώτερος στόχος του είναι να τσιγκλήσει τον αναγνώστη και δή τον Έλληνα, να σκευτεί, ότι είναι πιά καιρός να αρχίσει να ανησυχεί επιτέλους για ό,τι τραγελαφικό και περίεργο άφησε ο ίδιος να συμβεί μέσα στό ίδιο το σπίτι του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Επιτέλους Έλληνα της αδιαφορίας, για ό,τι συμβαίνει δίπλα σου, επιτέλους είναι ώρα να αρχίσεις να σκέφτεσαι και να παίρνεις μέρος σ'αυτόν τον πόλεμο, διότι ακριβώς για πόλεμο πρόκειται, και εν λόγω Πακιστανός του παραπάνω θέματος, δεν αποτελεί τίποτα περισσότερο από ένα από τα πανούργα και ύπουλα μέσα (όπλα) στο "οπλοστάσιο" του ΕΧΘΡΟΥ , ο οποίος εχθρός ήδη έχει εισβάλλει στην Ελλάδα μας, μας έχει υπό κατοχή, (αφού του έχουμε εγγράφως παραδώσει και Εθνική κυριαρχία) και καθημερινά μας αποδεκατίζει...
    Ξυπνήστε επιτέλους και ενωθείτε ηλίθιοι Έλληνες της διαφωνίας, διότι ο μόνος τρόπος να αντισταθούμε, να νικήσουμε σ' αυτόν τον ολέθριο πόλεμο και να απελευθερωθούμε από όλα τα δεσμά που καθημερινά μας προσθέτουν, (βλ. ξεπούλημα εθνικού πλούτου, ιδιωτικοί δρόμοι που πλέον για να διέλθουμε μέσα στη Χώρα μας πρέπει να τα ακουμπάμε σε ιδιώτες εργολάβους, αβάσταχτα χαράτσια και φόρους στην δική μας περιουσία και το σπίτι, μειώσεις μισθών και συντάξεων, και τόσα άλλα που διαρκώς κυριολεκτικά μας στύβουν ως και την τελευταία σταγόνα του αίματός μας) και για να το πετύχουμε, ένας και μοναδικός τρόπος υπάρχει που με μια μόνο λέξη, λέγεται ΕΝΩΣΗ... ή καλύτερα με δύο ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ...
    Πετάξτε λοιπόν την περικεφαλαία της ηλιθιότητας που φοράτε και ενωθείτε τώρα με έναν κοινό ΙΕΡΟ ΣΚΟΠΟ : την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και σωτηρία του γένους μας!.. Διότι αυτό που μας περιμένει αυτή την φορά, είναι παρασάγγας χειρότερο και οδυνηρότερο απ' ότι από τους Τούρκους πάθαμε τα 400 χρόνια που είχαν κάτσει στο σβέρκο των προγόνων μας και τους "ρουφούσαν το αίμα"...!
    Ας θυμηθούμε και ας μάθουμε λοιπόν και λίγο την φιλοσοφία και τα αποφθέγματα των αρχαίων προγόνων μας που σίγουρα πολύ θα μας βοηθήσει, και ένα από αυτά πολύ σοφά λέει : "Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή