Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Τουτη η πατριδα και η φυλη δεν καθονται δεμενοι ....!!!

Συσκεψι είχε χθες βραδυ ολο το ιουδαϊκόν συμβουλιον στο μεγαδίαυλον.

Ήσαν εκεί οι δυο συντακται του λαθρονομου ιθαγενείας σε ...αλλογενείς που κατέπεσε δικαστικώς. 


Απτόητοι απο την νομικη τους πανωλεθρία με τους αλλοδαπούς εποίκους, συνέχισαν τον ρόλο τους του ιεροεξεταστου των ελληνων που ειναι και ο στοχος και των απηνων διωκτων της ελληνικης φυλης απειλωντας .....
...με νεους νομους παρομοιου εμπνευσεως τους με τον λαθρονομο τους ελληνας που δεν καθονται δεμενοι.

Εκει και ο νομοθετης της αφαιρεσεως του χριστιανισμου απο τις κρατικες ταυτοτητες, ανεσυρθη απο τα αζητητα για το συμβουλιον ως εχων πειρα επι των προωθησεων της ατζεντας της ιουδαικης ιερας εξετασεως .


Φιλικη συμμετοχή ,γκεστ σταρ που λεν στην καλλιτεχνία εις το εργο είχαν κάτι περιουσιοι τροτσκισται, τζιβιτζιλουδες της ταλμουδικης παρελασεως και η κυβερνωσα ιουδαικη πτερυγα της ελλαδικης εκκλησιας ,η ελληνοφωνη της αγαπης των ταλμουδ και του οικουμενικου (τουρκικου) πολιτισμου .


Ητο διασκεδαστικον πράγματι, έγραφαν , διέγραφαν, ίδρωναν ,ξεροκατάπιναν, ξεφυσουσαν,εζοριζοντο ,ενδεχομένως έκλαναν, έστυβαν το κεφάλι τους . 


Και ολα αυτα του κωλου τα εννιάμερα δηλαδή , τα ζοριλίκια για το πως θα φιμώσουν σε μια κολλα χαρτί και πως θα κρατησουν πισθαγκωνα δεμενη τουτη την πατριδα και την φυλή.

Μα τουτη η πατριδα και η φυλη δεν καθονται δεμενοι ....

Ο Ανώνυμος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου