Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Κίσινγκερ-πάντα επίκαιρος και σκοτεινός!!!



Δεδομένου ότι είναι ο ανεπίσημoς απεσταλμένος της αυτοκρατορίας του Rockefeller και μέλος της Λέσχης Bilderberg, του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων, του Aspen Institute, του Bohemian Grove, της Τριμερούς Επιτροπής, κλπ, ο Κίσινγκερ, είναι στο επίκεντρο της δομής της εξουσίας και στενά συνδεδεμένος με πολλές ύπουλες πράξεις καθώς και μεγάλα έργα στημένα με στόχο την παγκόσμια εξουσία.

Ως σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας υπό των προέδρων Nixon και Ford, και για ένα διάστημα ταυτόχρονα Υφυπουργός και στις δύο αυτές προεδρίες των Η.Π.Α , ο Κίσινγκερ ασκούσε τεράστια δύναμη και λειτουργούσε αποτελεσματικά για λογαριασμό της ατζέντας της σκιώδους κυβέρνησης – συχνά εν αγνοία ή ακόμα καλύτερα υπερτερούσε της δύναμης του προέδρου.!!!

Ανεπίσημα, συνέχισε τη διαμόρφωση της πολιτικής ως κορυφαίος σύμβουλος πολλών υψηλού επιπέδου προσώπων, συμπεριλαμβανομένων των προέδρων και των μελών του υπουργικού συμβουλίου, των Η.Π.Α, από την επίσημη διάρκεια της θητείας του κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1970 έως και σήμερα.

Η υπόθεση για εγκλήματα πολέμου και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που περιγράφονται από τον Christopher Hitchens (συμπεριλαμβανομένης της θανάτωσης 500.000 πολιτών στους  μυστικούς βομβαρδισμούς του Λάος και της Καμπότζης κατά τη διάρκεια του πολέμου του Βιετνάμ), καθώς και τη συμμετοχή του σε διάφορες δολοφονίες, πραξικοπήματα και στις προσπάθειες αποσταθεροποίησης πολιτικών καταστάσεων σε όλο τον κόσμο, έρχεται σε τεράστια αντίθεση με την ιδιότητά του ως  αποδέκτης του βραβείου Νόμπελ Ειρήνης , δήθεν για τη διαπραγμάτευση της απόσυρσης των αμερικανικών δυνάμεων στο Βιετνάμ (πόσο αλήθεια αμφίβολο και υποκριτικό, το βραβείο έχει αποδειχθεί ότι είναι).

Επιπλέον, μέσω του National Security Study Memorandum NSSM 200, ο Henry Kissinger κατέστησε επίσημη εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ, την εγγύηση  της βίαιης μείωσης του ανθρώπινου πληθυσμού και την ολοκληρωτική γενοκτονία στον αναπτυσσόμενο κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των συστάσεων, να χρησιμοποιηθούν τα “τρόφιμα ως όπλο” (συμπεριλαμβανομένης της παρακράτησης της επισιτιστικής  βοήθειας  από τις φτωχές χώρες για να προκαλέσει τη συμμόρφωση τους με τους παγκόσμιους στόχους της σκοτεινής ελίτ, για ελάττωση του παγκόσμιου πληθυσμού).

Οι επιπτώσεις αυτής της συνεχιζόμενης πολιτικής είναι συγκλονιστικές, εκτεταμένες και θλιβερές.Παρά τις αγωγές και τις απειλές της έκδοσης του, στη Χιλή, καθώς και τις αιτήσεις για να απαντήσει επίσημα σε ερωτήματα για το ρόλο του, στο πραξικόπημα στη Χιλή, στις 11η Σεπτεμβρίου του 1973, συμπεριλαμβανομένης της δολοφονίας ενός στρατηγού, και με εντάλματα για τη σύλληψή του στη Χιλή, την Αργεντινή, την Ισπανία και τη Γαλλία , ο Heinz “Henry” Κίσινγκερ παραμένει πάνω από το νόμο.Ο Kissinger άνετα αποδυναμώνει κάθε προσπάθεια, όπως εκείνη που είχε πραγματοποιηθεί το 2011, κατά τη διάσκεψη της Bilderberg στην Ελβετία , για να τον φέρει ενώπιον της δικαιοσύνης.

Ανεπίσημα, ο ίδιος παραμένει διπλωματικά υπεράνω του νόμου. Με μικρές εξαιρέσεις, κανένας δεν τολμά να πειράξει αυτόν τον διπλωμάτη των ΗΠΑ, ενώ το κατεστημένο των μέσων μαζικής ενημέρωσης και των περισσότερων πολιτικών εξακολουθούν να τρέμουν ακόμα και στο όνομά του…..

Με αυτά κατά νου, ο καταπράσινος ακτιβιστής Luke Rudkowski, ιδρυτής του We Are Change.org,  έκανε άβολα ερωτήματα στον  Kissinger και πάλι, για τρίτη φορά, κατά τη διάρκεια μιας τελετής απονομής βραβείου προς τιμήν του.Μετά το …σόου, με τον Στρατηγό Πετρέους να προσφωνεί τον Κίσινγκερ ως ήρωά του και να τον φιλάει, ο Rudkowski πλησίασε τον Κίσινγκερ κατά τη διάρκεια διαλείμματος για φαγητό, προκαλώντας ταραχή σε  μια ομάδα των μέσων μαζικής ενημέρωσης που προσπαθούσαν να ελέγξουν την εκδήλωση .

  Η μόνη απάντηση του Henry Kissinger, όπως και στις προηγούμενες αναμετρήσεις, ήταν μια επίθεση προς  το δημοσιογράφο. Ο Κίσινγκερ αποκάλεσε τον Rudkowski  κατ ‘επανάληψη, δειλό, «άρρωστο άτομο» και του είπε να «πάει στην κόλαση», ενώ ο ίδιος αρνήθηκε να απαντήσει σε οποιαδήποτε από τις ερωτήσεις που αφορούσαν για τα εγκλήματα πολέμου, την ομάδα Bilderberg και για τις δηλώσεις περί εγκληματικής του συμπεριφοράς (όπως ανακοινώθηκε από τα WikiLeaks) .WikiLeaks απόσπασμα:  

Πριν από το Νόμο περί Ελευθερίας της Πληροφορίας , συνήθιζα να λέω στις συναντήσεις, «Το παράνομο το κάνουμε αμέσως? το αντισυνταγματικό παίρνει λίγο περισσότερο».!!! 

Είναι σαφές ότι, ενώ ο Κίσινγκερ άνετα προεδρεύει στο κόσμο, προωθώντας το θάνατο και την αποσταθεροποίηση, τον πόλεμο και τις πυρηνικές απειλές, είναι πάρα πολύ  δειλός, προτιμώντας την κάλυψη του σκότους, τις σκιές και τις κλειστές πόρτες που πηγαίνουν πάντα χέρι-χέρι με την  “διπλωματία” και “συνωμοσία. “


Ο Κίσινγκερ, είναι ο φανερός υπηρέτης της σκοτεινής ελίτ, που βασανίζει αυτό το δύστυχο πλανήτη, εδώ και χιλιάδες χρόνια. Αυτό που με ανησυχεί όμως περισσότερο δεν είναι η ανθελληνική αλλά και η απάνθρωπη πολιτική του ιδίου, όσο αυτών που παρουσιάζονται ως προστάτες τούτου του κόσμου…γιατί δήθεν μας νοιάζονται και ακόμα περισσότερο της ίδιας της σκοτεινής ελίτ που κινά τα νήματα και καθορίζει τις ζωές αλλά και επηρεάζει τις ψυχές όλων μας.

Eva Cat-thecuriosityofcat.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου