Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Το σύστημα είναι σε θέση να «κατευθύνει» ακόμα και τις διαδηλώσεις. Η αλήθεια πονάει…

παραμύθι_λύκος_πρόβαταΗ τάξη επιβάλλεται μέσω του χάους και προς τα εκεί προσβλέπουν οι παγκοσμιοποιητές. 
Είδαμε ότι στην Τουρκία, ένα κράτος που παραδοσιακά καταπνίγει με σχετική ευκολία τις όποιες διαδηλώσεις των πολιτών του, ξεσηκώθηκε από την μία στιγμή στην άλλη όλος ο πληθυσμός μέσω διαδικτύου και μηνυμάτων. 
Μάλιστα κυκλοφορεί και φωτογραφία με το εξής σύνθημα γραμμένο στον τοίχο:
«Η επανάσταση δεν θα μεταδοθεί τηλεοπτικά, θα γίνει tweet». Πράγματι η «επανάσταση» στην Τουρκία έγινε γνωστή αρχικά μέσω twitter, ενώ οι κινήσεις των «διαδηλωτών» συντονίζονταν μέσω sms.
Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι σταδιακά ξεσηκώνονται οι λαοί σε όλες τις χώρες με σκοπό μια παγκόσμια πολιτειακή ανωμαλία. 
Μάλιστα η Διεθνής Οργάνωση Εργασίας του ΟΗΕ προειδοποιεί για τον ολοένα αυξανόμενο αριθμό των ανέργων, ο οποίος απειλεί  με ταραχές και μαζικές κινητοποιήσεις τις ανεπτυγμένες βιομηχανικές χώρες τα επόμενα χρόνια.
Συγκεκριμένα ο γενικός διευθυντής της ΔΟΕ, Γκάι Ράινερ, τόνισε πως ειδικά σε ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες η κατάσταση «αρχίζει να πιέζει υπερβολικά την οικονομική και κοινωνική συνοχή» και επισημαίνοντας την ανάγκη για διεθνή ανάκαμψη υπογράμμισε πως πρέπει να δοθεί προσοχή «στο κλείσιμο του χάσματος των ανισοτήτων που διευρύνεται σε τόσες πολλές περιοχές του κόσμου».
Τις συγκεκριμένες «ανισότητες» θα έρθει να «εξαλείψει» δήθεν η παγκόσμια διακυβέρνηση. Τότε οι άνθρωποι θα καταλάβουν τον πραγματικό κοινό εχθρό, αλλά ίσως τότε να είναι αργά για μερικούς.
Ο πραγματικός λαϊκός ξεσηκωμός που φοβάται το σύστημα είναι ο αυθόρμητος αλλά οι άνθρωποι είναι ήδη χωρισμένοι μέσω διαφορών που έχουν με έντεχνο τρόπο «εμφυτευτεί» στο μυαλό και στις καρδιές τους. 
Η παγκοσμιοποίηση επιδιώκει υποτίθεται να τις τερματίσει, όχι όμως προς το συμφέρον των πολιτών και με το βλέμμα στην ιστορική αλήθεια παρά για να δημιουργηθεί η «πολυπόθητη» κοινωνία-πολτός με ομογενοποίηση των ανθρώπων, αφού οι «δούλοι οφείλουν να συμπεριφέρονται το ίδιο».
Η προσκόλληση των περισσοτέρων στην πραγματικότητα του συστήματος, που τα μεγάλα ΜΜΕ καθημερινά προβάλλουν, έχει οδηγήσει στην αδυναμία ελεύθερης σκέψης και άρα αυθόρμητης αντίδρασης ενάντια στην διαφθορά και την αδικία. 
Έτσι το σύστημα είναι σε θέση να «κατευθύνει» ακόμα και τις διαδηλώσεις.
 Η αλήθεια πονάει…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου