Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

ΑΣΧΗΜΗ ΚΑΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ....ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΩΝ!!!!!

Οία η μορφή, οία και η ψυχή και το "μυαλό" διεστραμμένο!
Πάρτε χαπάκια ηρεμιστικά, αν θελήσετε να διαβάσετε τις δηλώσεις μιας ανθελληνικής σκύλας. Ήταν η... αγαπημένη της πρώην υπουργου Παιδείας επί ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΚΟΥΤΣΙΚΟΥ - ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ.


ΠΑΣΟΚ και ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, αυτές τις ανθελληνικές σκύλες έβαζαν να διδάξουν.
Διαστρέβλωσαν την ΠΑΙΔΕΙΑ μας οι Ρεπούσηδες, οι Φραγουδάκηδες, οι Δραγώνες...

Πόπη Σουφλή

Μια εκ της συμμορίας των προδοτών είναι και η Άννα Φραγκουδάκη Καθηγήτρια, του Πανεπιστημίου Αθηνών, επιστημονική υπεύθυνη του προγράμματος της Ευρωπαϊκής 'Ενωσης "Εκπαίδευση Μουσουλμανοπαίδων" στα Γυμνάσια της Θράκης και φυσικά Υπέρμαχος του πρόστυχου βδελύγματος, του βιβλίου της Ιστορίας της ΣΤ΄ Δημοτικού.Δείτε μερικά αποσπάσματα από ομιλίες της:

"...πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι όσοι φωνάζουν πως τη σημαία πρέπει να την κρατούν χέρια Ελλήνων είναι απολύτως συνεπείς με το πρότυπο πατριωτισμού που συμβολίζει ο εορτασμός με τη στρατιωτική παρέλαση των μαθητών, πρότυπο άλλων εποχών, όταν η εθνική πολιτική διεκδικούσε εδάφη και ήταν επεκτατική, τότε που το σχολείο έπρεπε να προετοιμάζει στρατιώτες."

Όπως καταλάβατε ο Κολοκοτρώνης και οι αγωνιστές του ΄40 είχαν "επεκτατική πολιτική" σύμφωνα με την κυρία (της κάνουμε και κοπλιμέντο αποκαλώντας την έτσι). Γ ια αυτήν δεν υπήρξε ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ και ΓΕΡΜΑΝΟ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ , όχι οι Γερμανοί κι οι Τούρκοι δεν ήταν επεκτατικοί ιμπεριαλιστές και σφαγείς του γένους μας, ΕΜΕΙΣ είμασταν κατακτητές που θέλαμε την ΛΕΥΤΕΡΙΑ μας και την ΕΛΛΑΔΑ μας πίσω. Και συνεχίζει το εμετικό της παραλήρημα, αναφέροντας ειρωνικά σε άλλο σημείο:

". Όποιος κρατάει τη σημαία πρέπει να είναι έτοιμος να σκοτώσει και να σκοτωθεί για την πατρίδα."

Για ποιον ήθελες να σκοτωθεί μαντάμ; Για τον τούρκο που στηρίζεις στην Θράκη λυσσαλαία έχοντας το θράσσος να μιλάς για μειονότητες σε Ελληνικό έδαφος;

" Το ελληνικό σχολείο είναι ακόμα σήμερα παγιδευμένο στην εθνικιστική μυθολογία του 19ου αιώνα, δηλαδή στους εθνικούς μύθους πουνομιμοποιούν τη διεκδίκηση εδαφών και προετοιμάζουν τους επεκτατικούς πολέμους. Τα βιβλία ιστορίας σε όλο το σχολείο, δημοτικό γυμνάσιο και λύκειο, έχουν αναλυθεί επιστημονικά και έχει επισημανθεί ότικαλλιεργούν μια εθνική ταυτότητα εύθραυστη και ανασφαλή, απολύτως ακατάλληλη για να βαδίσουν οι νέες γενιές στο ευρωπαϊκό μέλλον της χώρας. "

Το "επιστημονικά" δεν μας εξηγεί απο ποιούς έχει αναλυθεί , γιατί ονομάζει τουσυναφιού της προδοτικά νεοταξικά μιάσματα, τα οποία προσεχώς θα περιλάβουμε ένα ένα για να φέρουμε σε δημόσια θέα με ποιούς έχουμε να κάνουμε. Όσο τους "εθνικούς μύθους" ο Καραϊσκάκης γι αυτήν και ο Αθανάσιος Διάκος ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας και οι "επεκτατικοί πόλεμοι" ήταν η απελευθέρωση και το πέταγμα του τουρκικού και γερμανικού ζυγού.

Πώς θέλετε να βαδίσετε με ήρωες προγόνους στο όραμα της νεοταξικής Ευρώπης που θέλει μαζανθρώπους;Αυτά μας λέει και κρίνει ακατάλληλα τα παιδιά που θα γαλουχηθούν με τέτοια πρότυπα. Δεν είναι καλά εξαρτήματα στην Οργουελική μηχανή πώς να το κάνουμε. Και φυσικά αναλαμβάνει η κυρία τερατούργημα να φέρει σε πέρας την αποστολή.

Όσοι έχετε γερά νεύρα διαβάστε το ολόκληρο εδώ

Βρήκαμε πολλά τέτοια κατάπτυστα άρθρα της για την Ελληνική ιστορία αλλά και για αναφορές και διαλέξεις για μειονότητες εν Ελλάδι , αλλά διαλέξαμε κάτι μικρό για να διατηρήσουμε τα νεύρα σας σε καλή κατάσταση και το σάλιο σας ακέραιο πριν ολοκληρώσετε την ανάγνωση.

Οι σύγχρονοι γεννίτσαροι είναι άνευ προηγουμένου και το θράσος τους απυθμένο, γιατί η Ελληνική Πολιτεία συνεχίζει να τους έχει στους κόλπους της και να αποφασίζουν αυτά τα μιάσματα για την εκμάθηση της ιστορίας των παιδιών μας;

Και κάτι τελευταίο και δείτε το από την εύθυμη πλευρά του πράγματος
Σε ημερίδα του Πανεπιστημίου λέει:

" Οι σύγχρονοι Έλληνες με τις αναφορές τους στην αρχαία Ελλάδα, θέλουν να κρύψουν το ΑΣΧΗΜΟ και ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ εθνικό τους πρόσωπο."

Προφανώς εκείνη τη μέρα πέρασε απο καθρέπτη και είδε το είδωλό της πριν βγάλει τα εμέσματα από το στόμα της αλλά για να την καθυσηχάσω της λέω πως δεν ανήκει στο Ελληνικό γένος οπότε ας κάνει ένα τεστ DNA για την επιβεβαίωση.

Και για του λόγου το αληθές:

Αναζητείται ο καθρέπτης (έστω και σπασμένος) που την αντίκρυσε προτού προβεί στην παραπάνω ανακοίνωση για να μας επιβεβαιώσει τι πίκρα έφαγεεκείνη την ώρα!

attikanea.blogspot.g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου