Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Νέο ύπουλο χαστούκι στους Αποστράτους …Θα σταματήσουν κάπου ;


ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ

Εάν αυτό δεν είναι σχέδιο μάλιστα οργανωμένο εξοντώσεως κάποιων Ομάδων της Κοινωνίας τι είναι ;

 Του Αντώνη Μυλωνάκη

 Νέο χαστούκι και μάλιστα πολύ ύπουλο αφού στα μουλωχτά και χωρίς να έχει ανακοινωθει το παραμικρό μειώνεται ακόμα περισσότερο το μέρισμα απο το ΕΚΟΕΜΣ των αποστράτων του στρατού. Με έγγραφο που έχει στα χέρια του απο το γραφείο του υφυπουργού άμυνας ,ο πρόεδρος της ΕΑΑΣ ενημερώθηκε ότι απο τούδε το μέρισμα του ΕΚΟΕΜΣ θα ανήκει στα κοινωνικά μερίσματα.

Τι σημαίνει αυτό? Απλά ότι θα ενσωματώνεται στη μηνιαία σύνταξη και θα φορολογείται κανονικά στο εισόδημα. Δηλαδή και θα ανεβάζει το ύψος του εισοδήματος και θα ανεβάζει κλίμακα και το μέρισμα του ΕΚΟΕΜΣ θα μένει το μισό τελικά. Να λοιπόν πως τσεκουρώνονται οι συντάξεις ακόμα και όταν δεν προβλέπεται απο τα διάφορα μνημόνια αφού τα πάντα γίνονται στα μουλωχτά με ύποπτες συνεργασίες.

Αυτά για τους απόστρατους του στρατού γιατί οι συνάδελφοί τους στην αεροπορία  μεριμνούν μόνοι τους και τσεκουρώνουν τον εαυτό τους μειώνοντας το μέρισμα του μετοχικού τους ταμείου  κατά 10, 20 μέχρι και 37%.

Πιστεύω ότι δεν θα με διαψεύσει ο μεγάλος στρατηγός της και πρόεδρος της ΘΕΣΜΙΚΗΣ και ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗΣ  ΕΑΑΣ Παντελής Μαυροδόπουλος γιατί το έγραφο το έχουμε στα χέρια μας . Δεν το δημοσιεύουμε γιατί απλά περιμένουμε να το δώσει ο ίδιος στη δημοσιότητα , να δούμε  την αντίδραση του και πότε θα βγάλει επιτέλους μια καθαρή κουβέντα απο το στόμα του καταγγέλοντας το πλιάτσικο της κυβέρνησης των τροικανών σε βάρος των συναδέλφων του που τον έβαλαν με τη ψήφο τους σ΄αυτή τη θέση για να υποστηρίζει υποτίθεται τα συμφέροντά τους.

Πιστεύω ότι θα το κάνει και θα αποκαλύψει και απο πότε το γνώριζε και το κρατούσε επτασφράγιστο μυστικό για να μήν στεναχωρήσει υποτίθεται !!!!τους ήδη ….στεναχωρημένους συναδέλφους του και τις οικογένειές τους. Στην αναμονή λοιπόν!!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου