Σάββατο 2 Ιουλίου 2016

ΞΕΖΟΥΜΙΣΜΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟ - Ετοιμαστείτε να βάλετε πολύ βαθιά το χέρι στις...άδειες τσέπες σας.

Ελλάδα, καλοκαίρι 2016, και οι Έλληνες, ζουν καθημερινά το θρίλερ των «μέτρων» της κυβέρνησης και των δανειστών, θρίλερ πολύ πιο τρομακτικό από εκείνα με τα βαμπίρ που ρουφούσαν αίμα στην μεγάλη οθόνη. 

Βλέπετε, στην μεγάλη οθόνη είναι όλα φαντασία, ενώ αντίθετα, στην Ελλάδα, είναι όλα αληθινά. 
Ίσως η ΜΟΝΗ αλήθεια από τους κυβερνώντες τους νυν και τους τέως, είναι αυτή, του…. «ΞΕΖΟΥΜΙΣΜΑΤΟΣ» ενός ολοκλήρου λαού. 

Μας πίνουν κανονικότατα το αίμα, και εμείς μόνο που δεν τους χειροκροτούμε…. 

Διάβαζα Συνέλληνες διάφορες ειδήσεις, σχετικά με τον ΕΝΦΙΑ, τις εκατό δόσεις στην εφορία, και ένα σωρό άλλες, εκείνες που τα κατά φαντασία ΜΜΕ δεν τις προβάλλουν, και είδα πως ........οι ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ, ΣΧΕΔΟΝ ΜΙΣΗ ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩΦΛΙΑ ΜΑΣ. 

ΕΛΛΗΝΕΣ, ετοιμαστείτε να βάλετε πολύ βαθιά το χέρι στις …. Άδειες τσέπες σας! 

ΤΑ «παιδιά», θέλουν να εισπράξουν, και επειδή, έκαναν πολύ καλά τα σχέδια τους από πέρσι, να είστε σίγουροι, πως ότι έχουμε και δεν έχουμε, ήρθε η ώρα να μας το ΑΡΠΑΞΟΥΝ. 

Και μη βγει κανένα κομματόσκυλο και αρχίσει τα γνωστά «σαλιάρικα» πως αυτά που γράφω είναι παράλογα και δεν θα γίνουν, και η κυβέρνηση ΘΑ μας προστατέψει, και….. 

Η «κυβέρνηση» τους ΜΟΝΟΥΣ που προστατεύει (όπως και ΟΛΕΣ οι μέχρι σήμερα κυβερνήσεις) είναι οι «λίγοι», οι… «χορηγοί» της. 

Είδαμε τις μέρες της καταβολής των συντάξεων, παππούδες και γιαγιάδες ΝΑ ΚΛΑΙΝΕ βλέποντας κουτσουρεμένες τις συντάξεις τους. 

ΣΥΝΤΟΜΑ, θα μάθουμε για πολλές χιλιάδες φορολογουμένους, οι οποίοι θα ΧΑΣΟΥΝ τις εκατό δόσεις γιατί με τα ΝΕΑ χαράτσια δεν θα μπορούν να ανταποκριθούν , επίσης ΣΥΝΤΟΜΑ, θα βάλουν χέρι στους υποτιθέμενους «ακατάσχετους» λογαριασμούς μισθοδοσίας, συντάξεων, επιδομάτων ακόμα και αν εκείνοι έχουν μέσα εκατό ευρώ…. 

Συνέλληνες, ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ, τα έχουν σχεδιάσει τόσο καλά, που θα ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. 

Και καθόμαστε ΑΚΟΜΑ, και τους βλέπουμε, και δεν αρπάζουμε τις μαγκούρες. 

ΡΕ ΠΥΡΟΒΟΛΗΜΕΝΟΙ, ΡΕ ΚΛΕΦΤΕΣ, ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΑΝ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΕΙΧΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ «ΠΟΣΑ» ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΕ, ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΝΑΓΚΗ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΑΣ; 

Παρεξηγηθήκατε που σας χαρακτήρισα έτσι; 

ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΣΑΣ ΛΕΩ, και από εδώ και πέρα, ετοιμαστείτε για φασαρίες γιατί η ΚΟΡΟΙΔΙΑ σας έχει παραγίνει. 

Ακόμα και εκείνοι που σας ψήφισαν είναι ΕΞΑΛΛΟΙ μαζί σας. 

ΝΑ είστε σίγουροι, πως ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΑΣ. Αν τολμάτε, βγείτε μια «βόλτα» να δείτε, και να ακούσετε τι λέει ο κοσμάκης, και λέω αν τολμάτε, γιατί όπως θα καταλάβετε έτσι και κάνετε αυτή τη «βόλτα» , τα πράγματα έσφιξαν πολύ άσχημα, και δεν τη γλυτώνετε πια. 
Θα επανέλθω.


Βασίλης Τσούγκαρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου