Σάββατο 2 Ιουλίου 2016

»Αλήτες,ρουφιάνοι,δημοσιογράφοι»,πως τα γρανάζια του συστήματος,καθυβρίζουν την Ρωσία,»εν παντί καιρώ»και με κάθε ευκαιρία!

Πρόκειται για την πλέον σηψαιμική μερίδα του συστήματος,όλοι γνωρίζουμε ποιοί είναι και τι εκ των προτέρων θα πούν, όταν ετοιμάζονται να βγουν στο γυαλί ή να ανοίξουν το μικρόφωνο.

Διαχρονική τους μανία,η ναρκοθέτηση κάθε προσπάθειας για να πλησιάσει η Ελλάδα την ρωσική ομοσπονδία ακόμα και για τα αυτονόητα.

Καταγέλαστα ανθρωπάρια,χλεύαζαν την....... οικονομική δύναμη των Ρώσων τουριστών,προφανώς οι Εγγλέζοι των Μαλλίων τους είναι πιο αρεστοί,είχαν κάνει έκτακτες εκπομπές για να μας πείσουν,πως η συμπόρευση με την Ρωσία δεν θα μας λύσει κανένα πρόβλημα και αναθεμάτιζαν κυριολεκτικά το ξανθό γένος.

Όλα αυτά ιδιαίτερα μετά την κατάρριψη από την Τουρκία του ρωσικού su-24,καθότι αυτοί και τα αφεντικά τους διέβλεπαν ίσως μια ενδυνάμωση των ελληνορωσικών σχέσεων.

Δεν είχαν προφανώς λογαριάσει το απίστευτο δουλοπρεπές πολιτικό κατεστημένο αυτής της χώρας,που τους συναγωνίζεται σε οσφυοκαμψία και το φτύσιμο κυριολεκτικά που έκαναν στην ρωσική ομοσπονδία,όχι μόνο επεκτείνοντας τις κυρώσεις της ΕΕ,αλλά ανακοινώνοντας ως ανεπιθύμητους στην χώρα,

Ρώσους πολιτικούς και παράγοντες,ανάμεσα στους οποίους και την δεδηλωμένη φιλλέληνα,πρώην πρέσβειρα της Μόσχας στην Αθήνα,Βαλεντίνα Μαντβιένκο,νούμερο 3 σήμερα στην ρωσική ιεραρχία!!!

Με την ολική ταπείνωση Ερντογάν και την συγνώμη προς την Μόσχα,η οποία είναι απότοκο και της στρατιωτικής βοήθειας της Ρωσίας στους Κούρδους με επαναλαμβανόμενα πλήγματα κατά του τουρκικού στρατού,με ρωσικούς πυραύλους,τα παπαγαλάκια των ΗΠΑ,ξεσάλωσαν και άρχισαν και πάλι να υβρίζουν την Ρωσία,γιατί να αποκαταστήσει τις σχέσεις της με την Άγκυρα.

Ούτε ψημένοι τρώγονται ούτε άψητοι,όπως λέει ο λαός μας.

Προσπαθούμε να φτιάξουμε τις σχέσεις μας με την Ρωσία και ωρύονται,δεν ανταποκρινόμαστε ως επίσημη Ελλάδα στο χέρι φιλίας της Μόσχας και η τελευταία κινείται σε άλλο επίπεδο,πάλι τον μπελά της βρίσκει η ρωσική πλευρά.Τελικά τι θέλουν τα μίσθανα αυτά όργανα;

Ας γίνουμε και επίσημα πολιτεία των ΗΠΑ,να τελειώνει η ιστορία και να μην χρειάζεται να λαμβάνουν πλέον καμία γραμμή από τους προστάτες τους,έλεος τέτοια κατάρα σε αυτόν τον τόπο δεν ξανάγινε!!!

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου