Σάββατο, 2 Ιουλίου 2016

ΝΕΟ E-MAIL ΦΩΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ!

cf84cebf-cebeceb5cf80cebfcf8dcebbceb7cebcceb1-cf84ceb7cf82-cf80ceb1cf84cf81ceafceb4ceb1cf82-cebcceb1cf82
Ιδιώτες μάνατζερ στις διοικήσεις των ΔΕΚΟ απαιτούν οι δανειστές από την κυβέρνηση στα προαπαιτούμενα για τη δεύτερη αξιολόγηση. Θέλουν να ισοσκελίσουν τους ισολογισμούς και να αποφεύγονται οι «δυσλειτουργίες» από τις αντιδράσεις των υπουργών στη διαδικασία της ιδιωτικοποίησης, όπως αποκαλύπτει η «ΑΓΟΡΑ», που κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο.

Ταυτόχρονα, θέτουν ως όρο να ενταχθεί στο νέο υπερταμείο αποκρατικοποιήσεων μια ομάδα με «ηχηρά» ονόματα δημόσιων επιχειρήσεων και οργανισμών, όπως η ....

..ΕΥΔΑΠ, η ΕΥΑΘ, το ΜΕΤΡΟ και τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα, που ....παλαιότερα είχαν προκαλέσει «αναταράξεις» στην κοινοβουλευτική ομάδα του κυβερνώντος κόμματος.

Στη λίστα με τις απαιτήσεις που απέστειλαν με email, οι πιστωτές καθιστούν απολύτως σαφές ότι η κυβέρνηση πρέπει να εφαρμόσει ταχύτατα και κατά γράμμα το μνημόνιο, για να μην κλονιστεί εκ νέου η εμπιστοσύνη των αγορών, ειδικά μετά το Brexit. Θέτουν 14 ορόσημα και 40 προαπαιτούμενα που πρέπει να υλοποιηθούν έως το τέλος του Οκτωβρίου. Μεταξύ αυτών, περιλαμβάνονται τα εργασιακά, η ΔΕΗ, το Ελληνικό, η Εγνατία, οι αλλαγές στις διοικήσεις των τραπεζών κ.ά.

Untitled
hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου