Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

2 ΒΙΝΤΕΟ +ΑΡΘΡΟ.Λαϊκή Οργή. Αποδοκιμασίες πολιτικών


 
Όταν ένα καθεστώς καταρρέει και η λαϊκή οργή αρχίζει να ξεχειλίζει, τότε ΑΜΕΣΑ, την πολιτική ασκούν οι μηχανισμοί της προβοκάτσιας: Το κράτος, το παρακράτος και οι μυστικές υπηρεσίες.ΓΡΑΦΕΙ ο ΕΥΡ.ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 

Το μόνο «όπλο» που έχει απομείνει σήμερα εναντίον της λαϊκής ΟΡΓΗΣ για την καταρρέουσα κυβέρνηση των ανδρεικέλων και τα καταρρέοντα καθεστωτικά κόμματα είναι η ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ.
Δεν είναι τυχαίο ότι αρχίζει να αναπτύσσεται από τα καθεστωτικά κόμματα του δωσιλογισμού, της ολοκληρωτικής μας λεηλασίας και καταστροφής, η «θεωρία των άκρων»: Η γνωστή θεωρία των προβοκατσιών, του κράτους και του παρακράτους, εναντίον των λαών και των κινημάτων… 
«Θεωρία» που ΣΥΡΡΙΚΝΩΝΕΙ την παλλαϊκή, αλλά και παλιρροϊκή ΟΡΓΗ στο εξισωτικό και δόλιο τέχνασμα των «ακραίων μειοψηφιών».
Σήμερα τα δωσίλογα ανδρείκελα δεν τολμούν να ξεμυτίσουν. Από το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας χλευάζονται και λοιδορούνται. Αυτή η παλλαϊκή αγανάκτηση είναι το ΑΥΘΟΡΜΗΤΟ προϊόν της δικής τους βαρβαρότητας και μοχθηρής κακουργίας τους εναντίον του λαού. Τα γιαουρτώματα αποτελούν το διαλεκτικό προϊόν αυτής της ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ, ΣΥΜΠΙΕΣΜΕΝΗΣ και ΑΥΘΟΡΜΗΤΗΣ λαϊκής ΟΡΓΗΣ.

Συνεπώς, δεν είναι μειοψηφική εκδήλωση. Εκφράζουν αυτές οι πράξεις το ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΑΙΣΘΗΜΑ, την καθολική και χειμαρρώδη λαϊκή ΟΡΓΗ.

Αυτό αποδεικνύεται περίτρανα και από τις δημοσκοπήσεις: τις καθεστωτικές δημοσκοπήσεις, τις δικές τους δόλιες δημοσκοπήσεις..
Με βάση, λοιπόν, αυτό το τέχνασμα των «ακραίων μειοψηφιών» σχεδιάζουν και σκηνοθετούν τρομοκρατικές προβοκάτσιες για να κτυπήσουν το ΚΑΘΟΛΙΚΟ αίσθημα της λαϊκής οργής και κάθε απόπειρα να δοθεί στο ΑΥΘΟΡΜΗΤΟ αυτό κίνημα της ΟΡΓΗΣ, πολιτική έκφραση και ΟΡΓΑΝΩΣΗ.

Το καθεστώς, τα κυβερνητικά ανδρείκελα του δωσιλογισμού και οι «μπράβοι» τους τρέμουν κυριολεκτικά αυτή την παλίρροια της λαϊκής αγανάκτησης που μέρα με την ημέρα γίνεται όλο και πιο ορμητικά σαρωτική. Ήδη, μόνο με εκατοντάδες κρανιοφόρους μπορούν να κυκλοφορήσουν. Σε λίγο δεν θα αρκούν ούτε αυτοί… 

ΤΙΠΟΤΑ, όμως, δεν τους σώζει. Τα παιχνίδια τους πλέον είναι γνωστά. Ο λαϊκός χείμαρρος της ΟΡΓΗΣ δεν αναχαιτίζεται με τίποτα. Το ίδιο δεν αναχαιτίζεται με τίποτα η σαπίλα και η κατάρρευσή τους…
     
 ΠΗΓΗ ΚΟΜΠΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου