Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Τεμενάδες στους εβραίους από τον υφυπουργό Δικαιοσύνης.



Εκδήλωση από κοινού οργάνωσαν η Ισραηλινή πρεσβεία και το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο προχθές το βράδυ. Το θέμα της εκδήλωσης, υποτίθεται, ότι είχε να κάνει με την τίμηση τριών Ελλήνων Χριστιανών, οι οποίοι κατά την διάρκεια της κατοχής διέσωσαν Εβραίους συμπολίτες τους. Στην ουσία όμως, η εκδήλωση αποτέλεσε έναν (ακόμη) λίβελο εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, έστω και εμμέσως. Το όποιο ενδιαφέρον στην όλη υπόθεση ήταν τα όσα είπε ο υφυπουργός δικαιοσύνης Κ. Καραγκούνης.

Σύμφωνα με την ειδησεογραφία «Ισχυρό μήνυμα κατά της μισαλλοδοξίας έστειλε ο υφυπουργός Κ. Καραγκούνης υπογραμμίζοντας: ‘‘Να μάθουν τα τοξικά απόβλητα του ρατσισμού ότι το 2013 δεν είναι 1930, ούτε θα επιτρέψουμε να ξαναγίνει’’.
Ο υφυπουργός δικαιοσύνης πρόσθεσε ότι ήρθε «ως φίλος του εβραϊκού Ελληνισμού του οποίου την προσφορά αναγνωρίζω, αλλά και ως φίλος του Ισραήλ, φορέα ελευθερίας και δημοκρατίας στην Μ. Ανατολή». 

Στην προσπάθειά του να κάνει τεμενάδες στους Εβραίους και να αποδείξει πόσο πρόθυμος είναι απέναντί τους, ο υφυπουργός δικαιοσύνης καταξευτελίζεται πλήρως. Του επιστρέφουμε, καταρχάς, την αρχική ‘‘ατάκα’’ λέγοντας ότι το 2013 δεν είναι ούτε 1974, ούτε 1981, ούτε 2004 για να μπορούν να παραμυθιάζουν τον κόσμο με ‘‘άρτον και θεάματα’’.

 Όσο για την άποψή του για το Ισραήλ ότι αποτελεί « φορέα δημοκρατίας και ελευθερίας στην Μ. Ανατολή» η ψευδολογία είναι τόσο αναιδής που δεν μπορεί να δικαιολογείται από την οποιαδήποτε ατομική αναγκαιότητα γλειψίματος προς τον  ‘‘περιούσιο λαό’’. 

Το κράτος του Ισραήλ έχει κτιστεί πάνω στο αίμα ανήλικων παιδιών, καταπατώντας τα εθνικά και κοινωνικά δικαιώματα των Παλαιστινίων

Η ανάγκη, όμως, ευσήμων από τους σιωνιστές αφαιρεί κάθε ίχνος αξιοπρέπειας, ευθιξίας και φιλαλήθειας από τον συγκεκριμένο πολιτικάντη. Έτσι κι αλλιώς ο συγκεκριμένος τύπος προέρχεται από πολιτικό "τζάκι", οπότε έχει και την ανάλογη εμπειρία να κολακεύει πρόσωπα και καταστάσεις. Αυτή είναι η ποιότητα των υβριστών και των πολεμίων μας.


elnewsgr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου