Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Επεισόδια στην κινητοποίηση για το ΤΕΙ Σπάρτης! Προκλήθηκαν σπουδαστές από ανυπόμονο οδηγό! (βίντεο & φωτογραφίες)


Σοβαρά επεισόδια για μια ήσυχη πόλη σαν τη Σπάρτη σημάδεψαν τις κινητοποιήσεις των σπουδαστών του ΤΕΙ Σπάρτης. 

Ενώ οι σπουδαστές διαδήλωναν ειρηνικά αλλά δυναμικά στους κεντρικούς δρόμους της πρωτεύουσας της Λακωνίας σημειώθηκε επεισόδιο με διερχόμενο οδηγό Ι.Χ. 
Την στιγμή που οι φοιτητές είχαν κλείσει τον κόμβο στη συμβολή Παλαιολόγου και Λυκούργου κι ενώ δεν είχαν περάσει 3 λεπτά ο οδηγός που βρισκόταν στο πρώτο ΙΧ του ρεύματος της Κ. Παλαιολόγου ζήτησε να ανοίξουν δίοδο για να περάσει. 

Οι σπουδαστές του είπαν να περιμένει για λίγο γιατί διαδηλώνουν για την υποβάθμιση του ΤΕΙ.
Όπως κατέγραψε το Notospress, αυτός κινήθηκε αμέσως με το όχημα προς τους σπουδαστές οι οποίοι αντέδρασαν και τον εμπόδισαν. 

Μάλιστα ο ένας από τους φοιτητές ανέβηκε στο καπό.

Ο οδηγός που θεώρησε ότι κινδυνεύει η περιουσία του, βγήκε από το όχημα κρατώντας μεταλλική ράβδο και κινήθηκε απειλητικά... κατά των σπουδαστών. 

Πριν προλάβει να κάνει οτιδήποτε σπουδαστές των ακινητοποίησαν και ακολούθησε επεισόδιο, ένταση αλλά και ψιλές στον οδηγό που έληξε με την παρέμβαση της Αστυνομίας. 

Το επεισόδιο σημειώθηκε στις 12:45.

Εδώ θα πρέπει να σημειωθούν κάποια πράγματα που σαφώς δείχνουν την αδυναμία της τοπικής αστυνομίας να χειριστεί μια κατάσταση που μπορεί να έφερνε αίμα και σοβαρούς τραυματισμούς. 

Ο οδηγός έπρεπε να συλληφθεί την ίδια ώρα για το αυτεπάγγελτο αδίκημα της απόπειρας αυτοδικίας αλλά και της οπλοφορίας καθώς ο σιδηρολοστός αποτελεί όπλο.

φωτορεπορταζ: Παναγιώτης Κούρος για το notospress και το makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου