Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΟΠΥΥ

 
Ή θέλουν να μας εξοντώσουν ή να μας εξαφανίσουν ή και τα δύο μαζί, το ίδιο κάνει‼! Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός, αντί οι «Έλληνες» πολιτικοί να βρίσκουν λύσεις για να....
βοηθούν τον λαό να κάνει παιδιά και να αναπτύσσεται, αντιθέτως βάζουν όσα περισσότερα εμπόδια μπορούν, έτσι ώστε οι Έλληνες να μην μπορούν πια ούτε όχι μόνο να αναθρέψουν ένα παιδί, αλλά ούτε καν να το γεννήσουν!Διότι ακόμα και αν αποφασίσεις να γεννήσεις στο σπίτι, για να καταφέρεις να πάρεις το πολυπόθητο επίδομα του ΕΟΠΥΥ που τόσα χρόνια πλήρωνες και δικαιούσαι, πρέπει να γνωρίζεις πως στην Ελλάδα, η γέννα στο σπίτι είναι επικίνδυνη και βάζεις σε κίνδυνο την ζωή σου και την ζωή του παιδιού σου.
Ιδού το ξεφτιλισμένο αποδεικτικό έγγραφο που ενημερώνει τις μέλλουσες μανούλες, ότι μόνο ο εάν γεννήσουν σε σπίτι, ,στάβλο, ταξί, πεζοδρόμιο κλπ δικαιούνται πλέον το επίδομα του ΕΟΠΥΥ:
eopy
Βέβαια επειδή στην Ελλάδα που ζούμε, ακόμα και στο σπίτι σας να γεννήσετε μην περιμένετε πως θα πάρετε το επίδομα από την μια μέρα στην άλλη... Θα χρειαστεί το αίτημά σας να περάσει από εξέταση, να αποδειχθεί ότι γεννήσατε εκτός νοσοκομείου, να αναφέρετε γιατί γεννήσατε εκτός νοσοκομείο, αν έτυχε ή αν το κάνατε εσκεμμένα και μετά... ίσως να πάρετε τα 900 ευρώ. Τόση ταλαιπωρία δηλαδή για χρήματα που τελικά δεν θα σας φτάσουν ούτε για τα πρώτα.. απαραίτητα του νέου μέλους της οικογένειάς σας... Διαβάστε τι συνέβη σε μια γυναίκα από το Ηράκλειο Κρήτης:
Μια 42χρονη γυναίκα από το Ηράκλειο Κρήτης έχει κάνει... άνω κάτω την τοπική υπηρεσία του ΙΚΑ καθώς γέννησε στο σπίτι της και διεκδικεί το επίδομα τοκετού.
Η γυναίκα γέννησε από λάθος στο σπίτι της, όταν το νοσοκομείο τη θεώρησε ανέτοιμη για τοκετό. Λίγες ώρες αργότερα και αφού είχε επιστρέψει στο σπίτι της, η 42χρονη γέννησε στο σαλόνι της.
Η γυναίκα ενημερώθηκε για το νέο νόμο που αναφέρει ότι με τον νέο κανονισμό του ΕΟΠΥΥ καταργείται το επίδομα τοκετού και δίνεται πλέον μόνο σε όσες γυναίκες γεννούν στο σπίτι και έσπευσε στην τοπική υπηρεσία του ΙΚΑ στο Ηράκλειο να ζητήσει το επίδομα.
Η γυναίκα, με το μωρό στην αγκαλιά δήλωσε στους υπεύθυνους πως δεν είχε επιβεβαίωση μαίας για τον τοκετό, διότι την «ξεγέννησε» η κουνιάδα της με τη βοήθεια των γιατρών του ΕΚΑΒ που μέχρι να φτάσουν στο σπίτι της, έδιναν οδηγίες από το τηλέφωνο.
Η 42χρονη όμως ήταν διατεθειμένη να παραδώσει στην υπηρεσία ελέγχου μέχρι και... βίντεο που να επιβεβαιώνει τον τοκετό. Τελικά η αίτηση θα εξεταστεί από τις κεντρικές υπηρεσίες του ΕΟΠΥΥ στην Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου