Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

EΞΩΦΡΕΝΙΚΟ: Το ΣΔΟΕ "ξέχασε" τον Σταύρο Παπασταύρου


Ζωηρή συζήτηση έγινε στην Προανακριτική Επιτροπή για τη λίστα Λαγκάρντ, όταν εξεταζόταν ο Δ/ντης του ΣΔΟΕ, κ.Μαντούβαλος.

 Μέλη της Επιτροπής τον ρώτησαν γιατί απουσιάζει από τη λίστα με τους μεγαλύτερους καταθέτες, ο κ.Σταύρος Παπασταύρου (Πρωθυπουργικός Σύμβουλος), και ο μάρτυρας απάντησε "Δεν ξέρω".

Στην Προανακριτική επικράτησε ο κακός χαμός από την απάντηση του μάρτυρα και του έδωσαν εντολή...μέχρι την ερχόμενη Τρίτη να τους απαντήσει επισήμως, γιατί δεν απουσίαζε το όνομα του κ.Παπασταύρου από την λίστα των 49 μεγαλοκαταθετών της λίστας Λαγκάρντ.

Η εντολή της Προανακριτικής Επιτροπής στο ΣΔΟΕ, ήταν να τους στείλει όλους τους καταθέτες με ποσά πάνω από 2εκ.ευρώ . Το ΣΔΟΕ έστειλε μια λίστα 49 ατόμων και μέσα σε αυτή δεν υπήρχε το όνομα του Σταύρου Παπασταύρου, που φέρεται να έχει καταθέσεις 5,5εκ.ευρώ με συνδικαιούχους τον πατέρα του και τον αδερφό του.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ.Παπασταύρου, σύμβουλος του Πρωθυπουργού έχει κληθεί να καταθέσει ως μάρτυρας στην Προανακριτική Επιτροπή και αναμένεται να προσέλθει την μεθεπόμενη εβδομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου