Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Εμείς είμαστε η πατρίδα, τη γη μας θέλουν, κι εμάς πεθαμένους ! Διάλεξε λοιπόν το δρόμο..

Κι οι πιο πολλοί δε θέλουν και δεν ξέρουν

άλλο δρόμο να πάρουν.

Στέκουν προσώρας αδαείς και αποσβολωμένοι

στο ψέμα τους δοσμένοι!

Μη λιγοψυχήσεις αδερφέ και μη λυγίσεις! Είμαστε πολλοί που νοιαζόμαστε για σένα και παλεύουμε! Θα βρεθούμε σίγουρα στο δρόμο του αγώνα!

Δεν ήρθαμε τυχαία σ’ αυτό τον κόσμο! 


Ήρθαμε για να επιτελέσουμε μια αποστολή ,που ούτε η πιο τρελή φαντασία δεν την πιάνει! Μόνο τον εαυτό σου δες κατάματα κι αγάπησέ τον. Κοίταξε την αλήθεια σου και συμφιλιώσου με αυτήν, όσο σκληρή κι αν είναι!

Ναι, ξέρω καταρρέουν τα πάντα γύρω σου ,κι εσύ καταρρέεις. 


Καιρός «ανάποδα» κι αιρετικά να δεις τα πάντα, ακόμα και τον ίδιο σου τον εαυτό! Άλλωστε ......
...αυτό είναι επανάσταση! 

Μας έμαθαν στα μικρά να σκορπάμε τη ζωή μας, όμως είμαστε φτιαγμένοι για τα μεγάλα και τ’ αληθινά! Τώρα η ιστορία σε θέλει παλικάρι, κι αξίζεις τόσα πολλά όσα ποτέ δεν έχεις φανταστεί!

«Μας κομμάτιασαν οικτρά την απλάδα του κόσμου.

Μας κουρέλιασαν την ψυχή με ψεύτικη φαντασίωση,

μέσα στη ματαιότητά μας,

οι άδικοι και οι ασύνειδοι καιροί του «βολέματος»!

Φτάνει να μάθεις να γκρεμίζεις το ψέμα και την αλήθεια να στοχεύεις! Δεν είσαι μόνος, είμαστε οι πιο πολλοί στην ίδια θέση! Άλλοι ορίσανε τους κανόνες του πιο βρώμικου «παιχνιδιού», που παίχτηκε ποτέ στην ιστορία! 


Χρόνια σκάβανε το λάκκο μας ,για να μας ρίξουν μέσα, αλλά σύντομα θα δείξει η ζωή πως αυτοί εκεί θα πέσουν! Δεν είναι τίποτα αδύνατο, φτάνει να το θελήσεις και να το αποφασίσεις!

Βγες έξω, κουβέντιασε με το διπλανό σου, νιώσε τη δύναμή σου! Τώρα πιο πολύ από ποτέ χρειάζεσαι τον άλλον και το ίδιο σε χρειάζεται κι αυτός. Είμαστε όλοι «συνεπιβάτες» στη χώρα που δίδαξε το φως και λάτρεψε την αλήθεια και την ανθρωπιά !Σε αυτή τη χώρα στήσανε την πιο δόλια πλεκτάνη και τον Έλληνα πειραματόζωο τον έκαναν, για να του κλέψουν την αξιοπρέπεια ,τη ζωή, την περιουσία και βέβαια τη γη του.

Σε ποιους θα παραδώσεις τα παιδιά σου; Ποια πατρίδα άλλη θα βρεις για να στεριώσεις; Είναι η φυγή η λύση; Θέλεις να ζήσεις μετανάστης ,ξένος και παρίας σε χώρα αφιλόξενη; Δυστυχώς κι εκεί οι όροι είναι πολύ σκληροί για να αντέξεις!

Το ξέρεις δα, ο μονόδρομος είναι το ξερίζωμα όλου του βάρβαρου, του αποτρόπαιου μηχανισμού, του κομματικού κράτους, που υπηρετεί ένα παράνομο και απεχθές χρέος και τόσα χρόνια έρμαιο έκανε τη χώρα στα χέρια ντόπιων και ξένων παράσιτων κι αρπακτικών!

Μια χώρα πλούσια, ευλογημένη και τιμημένη , στο φως λουσμένη και στην ελπίδα, την στόχευσαν ως πρώτη «επιλαχούσα» του θανάτου, για να κερδοσκοπούν οι «τυφλοπόντικες» του ζόφου, για να γίνονται «επιφανείς» οι αχρείοι! Τυχαίο; Πού θα έβρισκαν καλύτερους «προδότες», ξιπασμένους ,εθελόδουλους, και διεφθαρμένους ;

Εξάλλου, αν το πείραμα πετύχει με τους «ξεροκέφαλους» τους Έλληνες να μη σηκώνουν ανάστημα, γιατί να μη πετύχει και με τους άλλους λαούς ;Και τώρα, ποιος άλλος θα το βγάλει «το καράβι από το βούρκο»; Μέσα εκεί θα ζήσουμε αποχαιρετώντας τα παιδιά μας για τα ξένα; Θα γίνουμε μια χωματερή ανθρώπινων ζωών και ψυχών ;

Ποιος θα τη σώσει αυτή τη χώρα άλλος από εμάς τους ίδιους; Θέλεις «σωτήρες» να σου φέρουν πάλι ξενόδουλους και ξιπασμένους ή ευρωμαφιόζους; Αυτό θα κάνουν, αν εσύ ανάξιος σταθείς να υπερασπίσεις τη γη σου, τα ιερά και όσιά της, τους κόπους και το αίμα των πατέρων σου, τα ίδια τα παιδιά σου!

Και τότε πού θα βρεις καταφύγιο; Έτσι απλά, θα αρπάξουν την περιουσία και τη γη σου, και άπατρις ,ξένος θα είσαι μέσα στη χώρα σου, ή μετανάστης και παρίας ;

Νιώσε μόνο την ευθύνη απέναντι στη ζωή και τα παιδιά σου και αποφάσισε! Και τα ψέματα, κι οι φόβοι κάποια στιγμή τελειώνουν! Φρόντισε μη τελειώσει κι η Ελλάδα μαζί τους, γιατί αυτό θα σημάνει το τέλος όλων μας! Κάνε κάτι ρε αδερφέ, για το κοινό μας «σπίτι», κάνε κάτι για όλους μας!

Εμείς είμαστε η πατρίδα, τη γη μας θέλουν, κι εμάς πεθαμένους !Διάλεξε λοιπόν το δρόμο, «Ελευθερία ή θάνατος»! Κάτι δεν κάναμε καλά στο δρόμο, για να το ζούμε πάλι το ίδιο δίλημμα με τους προγόνους μας, αλλά τώρα ξέρουμε τι ,και δεν θα ξανακάνουμε το λάθος!

Στο δρόμο της ελευθερίας ,εκτός από τον αληθινό μας εαυτό, θα διακρίνουμε και τους «άριστους», για να μας «οδηγήσουν», γιατί τέτοιους χρειαζόμαστε, σεμνούς, «αιρετικούς», διορατικούς, ανθρώπους του μέτρου και του αγώνα, αληθινούς πατριώτες, που η ίδια πια η πράξη της ζωής θα αναδείξει κι όχι τα ψεύτικα και τα μεγάλα λόγια των δειλών!

Και θα τους βρούμε σίγουρα μέσα από τον άξιο λαό μας ,για να υπηρετήσουν και να προσφέρουν τη γνώση και τη δύναμη ψυχής τους στην αναγέννηση αυτού του πολύπαθου τόπου, που τώρα είναι η πιο μεγάλη ιστορική ευκαιρία ν’ απελευθερωθεί !

«γιατί είν’ Ιδέα κι όραμα και δε μπορεί να σβήσει!

Θά’ ρθει η ώρα κι ο καιρός ,που δάκρυ, πόνος κι αίμα,

Θα γίνουνε μεμιάς φωτιά και όλους τους θα κάψει!»

Πίστη λοιπόν, αγώνας και « φωτιά» μες στις καρδιές μας για την ελευθερία και το δίκιο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου