Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

ΠΩΣ Η ΝΤΠ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. «Υπουργός Β. Ελλάδος» ανέλαβε ο Τ. Σόρος! – Πώς τον χαρακτήρισε ο Γ. Μπουτάρης (Vid)

"Πόδι" στην Θεσσαλονίκη μας έβαλε ο George Soros ο πιστός εργάτης της ΝΤΠ και της λαίλαπας της παγκοσμιοποίησης με τις "ευλογίες" , του Δημάρχου της Γ. Μπουτάρη, ο οποίος εγκαινίασε το πρώτο Κέντρο Αλληλεγγύης, «Solidarity Now»

Όταν ένας αποδεδειγμένα εχθρός μιας χώρας και χρηματοδότης εχθρών της, αλλά επίσης και διαβόητος "έμπορος των εθνών", όπως είναι ο Τζορτζ Σόρος, εμφανίζεται ως "ευεργέτης" και χαρίζει μερικά βαρέλια πετρέλαιο σε αυτή την χώρα τότε οι κάτοικοι της τι κάνουν;

Αν κρίνουμε από το τι έκαναν τα δύο απολιθώματα του παπανδρεϊσμού στην Ελλάδα, οι δήμαρχοι της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης αντίστοιχα, Γ.Καμίνης και Ι.Μπουτάρης, του φιλάμε το χέρι και παίρνουμε το ξεροκόμματο που μας πετά!Και φυσικά "καλοσωρίζουμε" και τις ΜΚΟ του συγκερκιμένου "επενδυτή" ο οποίος έτσι βάζει πόδι και στην κοινωνική και πολιτική ζωή της χώρας.

Όλοι γνωρίζουμε για τον αντεθνικό ρόλο των διεθνιστικών ΜΚΟ.Mε αφορμή τα εγκαίνια του πρώτου Κέντρου Αλληλεγγύης, «Solidarity Now», του Τζορτζ Σόρος στη Θεσσαλονίκη, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, έκανε μάλιστα και δηλώσεις, για την συνεργασία του με τον Ουγγροαμερικανοεβραίο επενδυτή..
..."Επειδή έχω προσωπική αντίληψη για το ίδρυμα και την έδρα που έχει κάνει στα Σκόπια και την έχω προ πολλών ετών. Ο Σόρος δεν πήρε θέση ποτέ υπέρ των Σκοπίων ή υπέρ της Ελλάδας", τόνισε ο κ. Μπουτάρης.
Ο Δήμαρχος συνέχισε τονίζοντας επίσης πως: "Ξέρω η πολιτική τοποθέτηση δεν εκφράζεται υπέρ του ενός ή υπέρ του άλλου. Την έχει για τον εαυτό του. 
Οι δράσεις που κάνει ο Σόρος καθαρά βοηθούν τις κοινωνίες να αναλάβουν μέρος της ευθύνης τους. Αυτό ξέρω εγώ κι επειδή τυγχάνει να ξέρω προσωπικά τον ίδιο τον Σόρος, μπορώ να σας διαβεβαιώσω προσωπικά εγώ για αυτό".
Υπενθυμίζουμε΄ότι ο Γ.Μπουτάρης όπως και ο Γ.Καμίνης και οι δύο έχουν αποδεχτεί προσφορά πετρελαίου θέρμανσης από τον Τ.Σόρος.
Συμπερασματικά, το όλο σκηνικό στήθηκε από τον Γ.Μπουτάρη σε μια καθαρή προσπάθεια "ξεπλύματος" της εικόνας του Σόρος στην Ελλάδα σε συνδυασμό και με τα γαλόνια πετρελαίου που έιχε αποδεχθεί.
Για να δούμε τον "ουδέτερο" φιλάνθρωπο Σόρος που λέει ο Γ.Μπουτάρης τι έχει κανει πραγματικα
Τους αγώνες του Τ.Σόρος υπέρ των "Μακεδόνων"-Σκοπιανών και κατά της Ελλάδας, δεν αρκεί μια εγκυκλοπαίδεια για να τους περιγράψει, αλλά ίσως αυτό είναι και το ολιγότερο (!) εν προκειμένω.
Γιατί όπου υπάρχεi αναταραχή ή πρόκειται να ακολουθήσει αναταραχή σε οποιαδήποτε σημείο του πλανήτη, από την Μαλαισία, μέχρι την Λευκορωσία και την Γεωργία, από πίσω εμφανίζεται ο Τ.Σόρος.
Το ότι έρχεται τώρα και πετά ψίχουλα σε άψυχους δημάρχους-γατάκια αυτό αποτελεί πηγή ανησυχίας, όχι τόσο για αυτή καθ'εαυτή την πράξη, αλλά για αυτο το επακολουθεί...
Τι είναι το Solidarity Now
Το Solidarity Now είναι ένα δίκτυο ανθρώπων και οργανώσεων που συνεργάζονται για να βοηθήσουν όσους πλήττονται περισσότερο από την κρίση στην Ελλάδα, στα "χαρτιά". 
Όπου ακούτε για βοήθεια να σκέφτεστε λαθρομετανάστες. Μην ξεχνάμε τις δηλώσεις του Τ.Σόρος για κατασκευή σπιτιών στους "λάθρο" αλλά και το ότι υποστήριξε πώς στους Έλληνες τους φταίει η κρίση και ξεσπούν στους μετανάστες.
«Έχει γίνει αδικία σε βάρος της Ελλάδας. Οι Έλληνες το νιώθουν αυτό, είναι πληγωμένοι, είναι θυμωμένοι, νιώθουν πως έχουν φάει μία κλωτσιά, θέλουν να κλωτσήσουν κάποιον. Και δυστυχώς το κάνουν στους μετανάστες», είχε πει με προκλητικό τρόπο και ύφος.
Ο ηθικός αυτουργός αυτής της κατάστασης την οποία ζουν οι Έλληνες. Η οικονομική κρίση προκλήθηκε για να κερδοσκοπήσει ο κ. Σόρος και μερικές άλλες δεκάδες σαν και αυτόν που χρησιμοποιούν τους πολιτικούς για να κάνουν τα παιχνίδια τους.
Και μετά, δίνουν για φιλανθρωπίες μερικές χιλιάδες ευρώ για να εξαγνίσουν την εγκληματική τους δραστηριότητα.
Και ο Γ.Μπουτάρης έρχεται να τον παρουσια΄σει σε εμάς άσπιλο και αμόλυντο. 
Και οι δύο δήμαρχοι (Αθηνών και Θεσσαλονίκης) "ξεπλένουν" με χαρά την εικόνα του Τ.Σόρος με τελικό σκοπό την άνετη διείσδυσή του στη χώρα, και την επίτευξη των ανθελληνικών του στόχων
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου