Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Στο τέλος θα κλείσουν φυλακή την Παπανδρέου και την Ράικου!

H εικόνα είναι τουλάχιστον αστεία. Να συλλαμβάνονται εμπλεκόμενοι σε υποθέσεις που κόστισαν δις ευρώ στους Έλληνες πολίτες να οδηγούνται στα δικαστήρια και στην συνέχεια να αφήνονται ελεύθεροι.

Το είδαμε να συμβαίνει στην υπόθεση με τις μίζες των εξοπλιστικών. Το βλέπουμε να επαναλαμβάνεται στο σκάνδαλο του Τ.Τ. 


Εδώ όπου ο επικεφαλής της Τραπέζης της Ελλάδος κ. Γιώργος Προβόπουλος έκανε λόγο για μια τουλάχιστο προκλητική διαχείρηση με τα "επιχειρηματικά" δάνεια να παρουσιάζουν ζημίες ύψους 33,2%.

"Το ποσοστό αυτό κρίνεται ως ιδιαιτέρως υψηλό-επισημαίνει ο κ. Προβόπουλος-, καθώς όχι μόνο ήταν κατά πολύ υψηλότερο εκείνου των συστημικών τραπεζών, αλλά και επειδή ....

....το ποσοστό αυτό διαμορφώθηκε σε μικρό χρονικό διάστημα, καθώς αφορούσε δάνεια που το ΤΤ είχε αρχίσει να δίνει μόλις από τα τέλη του 2008, δάνεια δηλαδή που δεν είχαν «ωριμάσει» χρονικά. 

Μάλιστα η BlackRock επιβεβαίωσε τα ευρήματα των επιτόπιων ελέγχων της ΤτΕ, χαρακτηρίζοντας τη δανειακή πολιτική του ΤΤ στα επιχειρηματικά δάνεια ως «επιθετική». 

Είναι σαφές ότι οι ζημιές από την επιχειρηματική πίστη θα μεγάλωναν περαιτέρω, αν η ΤτΕ δεν είχε επιβάλει τους περιορισμούς που προανέφερα..."

Το γαιτανάκι των απελευθερώσεων συνεχίστηκε και σήμερα με την κ. Κρέστα η οποία βέβαια είναι και έγγυος.

Στο τέλος θα κλείσουν μέσα τις "ενοχλητικές" κυρίες Πόπη Παπανδρέου και Ελένη Ράικου. 


Δεν είναι χώρα αυτή-είναι κολομβιάνικος παράδεισος με πάσης φύσεως συμμορίες και παράγγες να κάνουν κουμάντο. Στο ρόλο του πρωθυπουργού ο Σαμαράς...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου