Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Η οικονομική κατάσταση στην χώρα μας δε συγκρίνεται με καμιά από την κατοχή και μετά...

Η οικονομική κατάσταση στην χώρα μας δε συγκρίνεται με καμιά από την κατοχή και μετά. 

Τόση ανεργία, τόσοι φόροι, τόσες αυτοκτονίες ποτέ δεν υπήρχαν. 

Ξεφύγαμε από τη Κατοχή, ξεφύγαμε από τον Εμφύλιο, ξεφύγαμε από τη Χούντα για να φτάσουμε που; στα πρόθυρα της εξαθλίωσης. 

Δυστυχώς η πορεία των πραγμάτων καθορίζεται από τα μέσα ενημέρωσης που κατευθύνουν τη κοινή γνώμη και αυτά με τη σειρά τους ελέγχονται ....

...από λίγα μεγάλα συμφέροντα.

Σκεφτείτε ορισμένες κρίσιμες αποφάσεις που πήραμε, πόσο <<ανεξάρτητα>> τις πήραμε.

Ολυμπιακοί αγώνες: 26 δις φαγώθηκαν, αλλά εμείς πανηγυρίζαμε, γιατί αυτό ήταν το γενικό κλίμα που διαμόρφωσαν τα κανάλια, γιατί αυτό βόλευε αυτούς που φάγανε από τα έργα.

Είσοδος στο Ευρώ: Μπήκαμε λάθρα με ψεύτικα στοιχεία, γέμισε η Ελλάδα από φτηνά ξένα προϊόντα και έτσι ακρωτηριάστηκε η όποια ελληνική παραγωγή. Εμείς όμως πανηγυρίζαμε, διότι αυτό ήταν το γενικό κλίμα που διαμορφώθηκε.

Ακόμη και σήμερα από τα κανάλια έχει αποκλειστεί ο ουσιαστικός διάλογος για το δίλλημα ευρώ ή δραχμή. Διάλογος που να δίνει απαντήσεις για τα υπέρ και τα κατά δεν έχει γίνει.

Μας τα είπε και ο Άγγλος: Όταν ο Γιωργάκης θέλησε να κάνει δημοψήφισμα για το ευρώ σε 48 ώρες αντικαταστάθηκε, κι εμείς ως δια μαγείας είχαμε πειστεί ότι δεν έπρεπε να γίνει δημοψήφισμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου