Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Ο Κασιδιάρης μήνυσε ανακρίτριες και εισαγγελέα.

Τελικά, όπως είχει απειλείσει μέσω ΜΜΕ, ο Ηλ. Κασιδιάρης προχώρησε σε μήνυση σε βάρος των ανακριτριών της υπόθεσης της Χρυσής Αυγής, Ιωάννας Κλάπα, Μαρίας Δημητροπούλου και του αρμόδιου εισαγγελέα Ισίδωρου Ντογιάκου.

 Η μήνυση αφορά το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος, καθώς -όπως ισχυρίζεται ο μηνυτής- τα εντάλματα προσωρινής κράτησης που εκδόθηκαν για τους βουλευτές Γ. Γερμενή, Παν. Ηλιόπουλο και Στάθη Μπούκουρα, φέρουν χειρόγραφη ημερομηνία 9 Ιανουαρίου, ενώ οι τρεις βουλευτές απολογήθηκαν 11 και 12 του μήνα. Σύμφωνα με τη μήνυση, το γεγονός αυτό αποδεικνύει ότι οι προφυλακίσεις......ήταν προαποφασισμένες.

Πληροφορίες από το Εφετείο αναφέρουν ότι η προφανής παραδρομή στην ημερομηνία των ενταλμάτων, οφείλεται στην κόπωση των δικαστικών λειτουργών.

Υπενθυμίζεται, πως μετά την απόφαση για προφυλάκιση των Γερμενή, Ηλιόπουλου, Μπούκουρα, ο Κασιδιάρης ωρυόμενος, είχε δηλώσει πως θα έκανε αίτηση εξαίρεσης της ανακρίτριας Ιωάννας Κλάπα, επειδή «είναι σύζυγος ιδρυτικού στελέχους της ΔΗΜΑΡ και συνεργάτη του Φώτη Κουβέλη».

1 σχόλιο:

  1. Verba volant, scripta manent στα Λατινικά
    Είναι επίσημο έγγραφο δεν υπάρχει καμία παρερμηνεία τυχόν λάθος
    Το δικαστήριο λαμβάνει υπόψη του μόνο τι γράφουν τα επίσημα έγγραφα .
    Τα λόγια είναι περιττά

    ΑπάντησηΔιαγραφή