Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Πέτρος Χριστοδούλου. Δικος τους άνθρωπος κι αυτός. Όπως όλοι οι άλλοι...

Ο Πέτρος Χριστοδούλου, από την αιμοβόρα Goldman Sachs , των απατεώνων που μας έβαλαν στο Ευρώ μαγειρεύοντας και χρεώνοντας με νέα δάνεια τους πολίτες, ώστε να έχουμε εξασφαλισμένη την χρεωκοπία μετά από λίγα χρόνια, βρέθηκε να ελέγχει ....
..τον ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ . 

Η Goldman Sachs είχε να διαπραγματευτεί όχι με εκπρόσωπο ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ συμφερόντων αλλά με δικό της άνθρωπο! 
Οι τοκογλύφοι ορίζουν οι ίδιοι τους ανθρώπους του Δημοσίου με τους οποίους θα κάνουν τις συναλλαγές τους. 

Έτσι, όχι μόνο εξασφαλίζουν τα δικά τους συμφέροντα εις βάρος των δικών μας αλλά και οι "δουλειές" ολοκληρώνονται ταχύτατα χωρίς πολλές ερωτήσεις. Όπως με το Μνημόνιο. 

Το έστειλαν , το υπέγραψαν , εφαρμόστηκε. 

Οι Ελληνόφωνοι γενίτσαροι δεν το διάβασαν, δεν το έκριναν, δεν το άλλαξαν.  

Ο Χριστοδούλου πριν από έναν χρόνο ... επέστρεψε ως μεγαλοστέλεχος ..για να διαχειριστεί, για λογαριασμό των τοκογλύφων , το χρήμα της ανακεφαλαιοποίησης στην εθνικοποιημένη Εθνική Τράπεζα. 

Το πάρτι δεν έχει τελειώσει ακόμα. 

Η πιο ενδιαφέρουσα πληροφορία βρίσκεται στο άρθρο της "Δημοκρατίας" που έγραψε ο Στέλιος Κράλογλου. 
Κρατηθείτε: Το ΚΟΣΤΟΣ των SWAP , μέσω των οποίων "μαγείρεψαν" τα άθλια οικονομικά της Ελλάδας ώστε να πληρούμε τις προδιαγραφές ένταξης στο Ευρώ ... ανήλθε στα 18 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ευρώ! 

Για να μας εξαπατήσουν , για να μας δέσουν σε ένα νόμισμα που κατέστρεψε την εξαγωγική δυναμική της χώρας ώστε να οδηγηθούμε στη σημερινή κατάντια . 18 ΔΙΣ ...δηλαδή 3 φορές ΟΛΕΣ οι ληξιπρόθεσμες οφειλές των Ελλήνων στην εφορία. 

Και σ' αυτά προσθέστε την κομπίνα του Χρηματιστηρίου , τα μεγάλα δημόσια έργα και τους Ολυμπιακούς με δανεικά , τους εικονικούς εξοπλισμούς με δανεικά ... και συνεχίζουμε πάντα με μία εικονική κυβέρνηση που κάνει τα πάντα για να μην στοχοποιούνται οι ηγεμόνες τοκογλύφοι. 

ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ για το φαγοπότι των Ολυμπιακών Αγώνων αξίας 30 ΔΙΣ... αλλά για τα αεροβόλα της ΧΑ ...κάθε μέρα οδυρμός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου