Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

Μαζική πολιτική αναταραχή η οποία θα επιφέρει το απόλυτο χάος στην Αμερική; Διαδίδεται επερχόμενη αύξηση 400% των τιμών των τροφίμων!

Σύμφωνα με την γνωστή υπηρεσία FEMA insider στις ΗΠΑ, επίκειται  μαζική πολιτική αναταραχή  στην Αμερική μετά από μια ενδεχόμενη απότομη αύξηση των τιμών των τροφίμων, η οποία θα επιφέρει το απόλυτο χάος, αναφέρει σχετικό δημοσίευμα .

 Η  FEMA έχει διαρρεύσει , ότι έρχεται  παγκόσμια έλλειψη τροφίμων, ενώ  θα δούμε  τις  τιμές των τροφίμων να εκτοξεύονται στα ύψη προκαλώντας μαζικά κύματα εξεγέρσεων και  προκαλώντας ακραίες....... πολιτικές αναταραχές.

Σύμφωνα δύο εκθέσεις του CNA Corporation (ομοσπονδιακό χρηματοδοτούμενου  κέντρο έρευνας και ανάπτυξης για τις Ηνωμένες Πολιτείες), η προμήθεια τροφίμων στον κόσμο πρόκειται να εξαντληθεί μέσα στα επόμενα λίγα χρόνια.

Η κρίση η  οποία διάφοροι παράγοντες θα φέρουν στον πλανήτη μπορεί να είναι ήδη σε εξέλιξη και  μπορεί να αρχίσει να επιδεινώνεται σημαντικά το συντομότερο το 2020.

Έκθεση με τίτλο Food Chain Reaction», αναφέρεται το παιχνίδι  δημιουργίας των συνθηκών παγκόσμιας έλλειψης τροφίμων.

Εξήνταπέντε  υπάλληλοι από τις ΗΠΑ, την Ευρώπη, την Αφρική, την Ινδία, τη Βραζιλία αναζητούν και ερευνούν τις προϋποθέσεις κάτω από τις οποίες δύναται να υλοποιηθεί αυτό το σενάριο.

Το Ινστιτούτο,  επέβλεψε  την προσομοίωση, «και κατά κύριο λόγο λαμβάνοντας υπόψη τις  έρευνες   επιστημονικών υπηρεσιών  και του υπουργείου εσωτερικής ασφάλειας, αλλά και της ομοσπονδιακής υπηρεσίας διαχείρισης καταστάσεων εκτάκτων αναγκών  [FEMA].

Το αποτέλεσμα  ήταν άκρως απογοητευτικό για ολόκληρο τον πλανήτη . Μας ετοιμάζουν παγκόσμια επισιτιστική κρίση και επιδημίες για να υποτάξουν ολόκληρο τον πλανήτη γη,  οι γνωστοί υπηρέτες της νέας τάξης πραγμάτων .

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με χθεσινά δημοσιεύματα αναφέρεται η  εμφάνιση οχημάτων του ΟΗΕ στις ΗΠΑ  , χωρίς κανένας απολύτως φαινομενικό λόγο,  να κινούνται προς άγνωστη κατεύθυνση.

Εμείς υπενθυμίζουμε το μήνυμα το οποίο είναι χαραγμένο στους «Κατευθυντήριους Λίθους της Γεωργίας» και σχετίζεται με τέσσερις σημαντικούς τομείς:

Τη διακυβέρνηση και την εγκαθίδρυση μιας παγκόσμιας κυβέρνησης.

Τον πληθυσμό και τον έλεγχο της αναπαραγωγής.

Το περιβάλλον και τη σχέση του ανθρώπου με τη φύση.

Την πνευματικότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου