Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

Μετά τη «συγνώμη» και το τηλεφώνημα έσκασε η ρωσική «βόμβα» στην Τουρκία!

the-big-kremlin-palace
Με μία «συγνώμη» και ένα τηλέφωνο δεν λύθηκαν όλα τα προβλήματα…

Η Ρωσία δεν αρκείται στην «συγνώμη» που διατύπωσε ο Ερντογάν στον Πούτιν μέσω επιστολής του για την κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού, αλλά αναμένει και αποζημίωση.

«Ο Βλαντίμιρ Βλαντιμίροβιτς Πούτιν κατέσησε σαφείς τους όρους που θα επιτρέψουν την αποκατάσταση των σχέσεών μας: να ζητηθεί συγνώμη, να υπάρξει τιμωρία για τους ενόχους και να δοθεί αποζημίωση. 


Το πρώτο έγινε, τώρα.....
.. αναμένουμε να εκπληρωθεί το δεύτερο και το τρίτο» αίτημα» δήλωσε ο πρέσβης της Ρωσίας στην Τουρκία, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Interfax, Αντρέι Καρλόφ.

«Η Μόσχα θέλει εγγυήσεις από την Τουρκία για την ασφάλεια των ρώσων τουριστών, αλλά και αποζημίωση για την κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού» πρόσθεσε. Μάλιστα ο πρεσβευτής τόνισε ότι η Μόσχα αναμένει τις αποζημιώσεις για την κατάρριψη πριν από την πλήρη αποκατάσταση των ρωσο-τουρκικών σχέσεων.

Ο Γιούρι Ουσάκοφ, σύμβουλος του προέδρου Πούτιν, δήλωσε πως η Ρωσία θα συνεχίσει τις επαφές με την Αγκυρα για το θέμα των αποζημιώσεων. «Θα υπάρξει επαφή για το θέμα αυτό, δεν ξέρω ποια θα είναι τα αποτελέσματα», τόνισε.

triklopodia.gr 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου