Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

Η Νέα Τάξη έδωσε εντολή στον Κίσσινγκερ να ανακοινώσει την διατλαντική ένωση.

http://www.liakonews.gr/media/k2/items/cache/382b8d3782570445d756f78552586f35_L.jpg
Η πρόσφατη απόφαση των Βρετανών για Brexit δεν θα μπορούσε να μην προκαλέσει την παρέμβαση του Χένρι Κίσσιγνκερ, του γερόλυκου της παγκοσμιοποιητικής εξωτερικής πολιτικής της Ουάσινγκτον, τον οποίο η Λευκή Αδελφότητα στέλνει στον Πούτιν για συνομιλίες.

Σε άρθρο του στην εφημερίδα «Wall Street Journal», αναφέρει πως είναι ευκαιρία να μετατραπεί η οπισθοδρόμηση αυτή, όπως χαρακτηρίζει το Brexit, σε ευκαιρία.

«Πολλοί από εμάς, οι οποίοι έχουμε ....

....μεγαλώσει και θαυμάζουμε το όραμα της ενότητας της Ευρώπης, ελπίζουμε ότι θα ξεπεράσει τον εαυτός της και θα κλίνει στο να μην τιμωρήσει την απείθαρχη χώρα, αλλά στο να διαπραγματευτεί με έναν τρόπο ο οποίος θα αποκαθιστά την προοπτική της ενότητας. 

Η ΕΕ δεν θα πρέπει να συμπεριφερθεί στην Βρετανία σαν έναν δραπέτη από την φυλακή, αλλά σαν έναν πιθανό συμπατριώτη», αναφέρει ο Κίσσινγκερ και συνεχίζει:

«Βρετανία και Ευρώπη μαζί πρέπει να εξετάσουν πώς θα μπορούσαν να επιστρέψουν, τουλάχιστον εν μέρει, στον ιστορικό τους ρόλο ως διαμορφωτές της διεθνούς τάξης.


 Με τον τρόπο αυτό, η ψηφοφορία για την Έξοδο μπορεί να χρησιμεύσει ως κάθαρση».

Σε αυτό το σημείο, ο Κίσσινγκερ ξεκινά να κάνει λόγο για ανάγκη παρέμβασης των ΗΠΑ σε αυτή την νέα προσπάθεια.

«Όταν η ιδέα της ΕΕ προτάθηκε αρχικά από τον Jean Monnet στο τέλος του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου, η συμβολή των ΗΠΑ ήταν απαραίτητη για την διεθνή ασφάλεια και την οικονομική πρόοδο. 


Δεδομένης της ανάκαμψη της σύγχρονης Ευρώπης, ο Αμερικανός ρόλος οφείλει να επαναπροσδιοριστεί σε ένα νέο είδος ηγεσίας», σημειώνει ο παγκοσμιοποιητής διπλωμάτης, αποκαλύπτοντας σιγά-σιγά τις προθέσεις του για διατλαντική ένωση με την Ουάσινγκτον διακανονιστή.

Αφού τονίζει την ειδική σχέση μεταξύ ΗΠΑ και Βρετανίας ο Κίσσινγκερ αναφέρει πως «το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας για το Brexit έχει προκαλέσει ανησυχίες και στις δύο ηπείρους», καλώντας Ευρώπη και Αμερική να αντιμετωπίσουν από κοινού το θέμα.

«Η ειδική σχέση ΗΠΑ-Βρετανίας θα βοηθήσει στο να ξεπεραστεί η παρούσα κρίση, τονίζει.

Όπως προκύπτει λοιπόν από τα λεγόμενα Κίσσινγκερ, ο οποίος πάντα ξέρει τι λέει, η λύση θα είναι διατλαντική και όχι ευρωπαϊκή!

Η πορεία προς το παγκόσμιο κράτος του Αντίχριστου επιταχύνεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου